Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za papige ZOLIA LORI

100% stranke

priporočam ta izdelek

37 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, moj papagaj je poškodoval veliko notranjo kletko. Bi bilo mogoče kupiti novo?Lep pozdrav,
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni! Zanima me, če bi ta kletka ustrezala melanurski papigi? Če ne, mi lahko poveste, katera kletka bi bila primerna. Hvala.
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali je barva na kletki netoksična?
JEAN LUC
2 sporočila
jean luc fr
Da, barva je nestrupena
Bruno
3 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, kakšna je višina kletke na strani zunanjih palic? Hvala.
Ludivine
3 sporočila
ludivine fr
Pozdravljeni. Ravna stranica je visoka 115,5 cm, in sedišče meri 15,5 cm, kar pomeni, da je ta stran visoka 131 cm, druga stran pa doseže višino 166 cm.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Dober večer, opazil sem, da je razmik 2,2. Ali je ta kletka primerna za 2 papagaja kajkov? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je priporočljiva za srednje velike do velike papige, razmak med prečkami pa ni primeren za majhne papige.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, skupna globina zares znaša 57,1 cm, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zunanje dimenzije so resnično 114 x 57,1 x v166,4 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Maëva
1 sporočila
maëva fr
Pozdravljeni,

Ali bi ta kletka ustrezala paru pyrrhura molinae?

Hvala za vaš odgovor,

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Razmik med rešetkami je 2,2 mm, to bo za te ptice preveliko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je mogoče sestaviti kletko v obratnem vrstnem redu, to pomeni, da bi bila "stolpnica" na levi in spodnji del s zunanjo gredjo na desni. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na žalost obrnitev ni mogoča.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
HUGO
2 sporočila
hugo fr
Pozdravljeni, ker nisem našel res primerne kletke za deguje, me zanima, ali bi ta bila ustrezna. Bojim se, da je razmik med prečkami prevelik. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ne bo primerna za deguje, saj je razmak med rešetkami prevelik. Priporočamo vam to vrsto kletke, ki bo bolj ustrezna. Razmak med rešetkami je 95 mm. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-indoor-mini-loft-bleue-grise-p-31180.html https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rat-et-furet-zeno-3-empire-p-30713.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni,Ali je ta kletka primerna za kakarikija?Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To bi lahko ustrezalo, vendar bodite pozorni na razmik med prečkami, ki je širši kot pri kletki za veliko papigo: razmik znaša 2,2 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, ali je kletka prodana opremljena? Z lastišči in posodo za hrano, ki sta na slikah?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka se prodaja z dvema lesenima palicama in dvema posodama za hrano iz nerjavečega jekla ter zunanjo platformo, ki vključuje še eno palico in dve dodatni posodi za hrano iz nerjavečega jekla.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Natasha
1 sporočila
natasha fr
Ali je ta kletka primerna za par korel?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, prostor med prečkami je 2,2 cm, kar je lahko malo preširoko za nimfe, čeprav to ustvarja lep življenjski prostor. Svetujemo vam, da za večjo varnost izberete manjši model.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Bastien
3 sporočila
bastien fr
Pozdravljeni, Ali je ta kletka primerna za par modročelnih amazonk? Če ne, mi lahko priporočite model kletke, ki je primeren za te ptice? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kletka Lori je primerna za amazonke z modrim čelom. Če jim omogočite dostop do igralnega prostora, je možno vanjo namestiti par. Vendar pa, če vaši papagaji ne izhajajo, je treba preiti na večji model kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie
2 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ali se lahko kletka opremi za činčile?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želite, lahko to kletko uredite za svoje činčile. Kljub vsemu je treba upoštevati, da je bila kletka LORI oblikovana in zamišljena za sprejem papige. Na primer: dno kletke sestavlja rešetka, ki bo pustila prostor, če jo odstranite. Obveščamo vas tudi, da ne moremo zagotoviti garancije za ta izdelek v pogojih uporabe, ki se razlikujejo od prvotno predvidenih.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pierre-Frédérick
1 sporočila
pierre-frédérick fr
Pozdravljeni, kakšen je premer palic, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer palic je 3 mm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Fanny
2 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali bi ta voljera ustrezala za moja dva nerazdružljiva glede na razmik med prečkami? Najlepša hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ni primerna za neločljive, saj so prečke preveč razmaknjene. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Klaus
1 sporočila
klaus fr
Pozdravljeni, ali bi ta kletka bila primerna za Ara Ararauna? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to vrsto papige je priporočljiva večja voljera. Če pa vaša ptica živi v polsvobodi in je kletka le kraj za počitek, je to lahko izvedljivo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
michael
1 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, ali se ta vrsta kletke lahko enostavno razstavi in ali so njene dimenzije takšne, da lahko razstavljene dele prevažate v avtomobilu?Zahvaljujemo se vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka se lahko enostavno razstavi, različni deli so privijačeni. Vendar pa gre za kletko velikih dimenzij in največji kos meri 166 x 114 cm. Vse torej odvisno od velikosti avtomobila. Lep pozdrav, Alexandra iz Zoomalie
Hermine
3 sporočila
hermine fr
Pozdravljeni Zoomalia, Je vaša kletka primerna za moje 4 nimfe? Predvsem me zanima razmik med prečkami. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da je razmik med prečkami 2,2 cm. Za udobje vaših 4 živali je ta kletka povsem primerna.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
alfred
9 sporočila
alfred fr
živjo, ali je kletka lori primerna za par senegalskih youyoujev in kakšna je razdalja med prečkami
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Razmik med prečkami je 2,2 cm. Ta kletka je primerna za sive papige iz Gabona ali kakaduje, zato bi bila popolnoma ustrezna tudi za jardine papige in jim nudi lep življenjski prostor.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo