Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za papige s stojalom za na prostem Zolia Ara - H 220 cm
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
juliette
zdravo, rad bi vedel, ali je zunanja zaščita res odstranljiva, ker sicer ne bom imel prostora za to lepo kletko?
3 sporočila
nicole
Ali je ta kletka primerna za loreska?
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, ta kletka je nekoliko velika za lorikeeta, vendar bi bil model, ki je manjši, primernejši
1 sporočila
elise
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali je kletka v skladu s CE standardi (brez nevarnosti rjavenja in barve brez svinca) prosim, hvala vnaprej
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni, do kdaj traja promocija na ta izdelek, prosim? Hvala!
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, ali je možno plačati v dveh ali treh obrokih?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za stranke na telefonski številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetovali vam bodo vse potrebne informacije glede možnosti plačila za vaše naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
bastien
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če bi ta kletka ustrezala za par prašnih Amazonk. Če ne, mi lahko priporočite primeren model za par teh ptic?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta model bo primeren za vaše amazone. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
josette
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so stroški pošiljanja vključeni v ceno kletke ara za velike papige, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, stroški poštnine niso vključeni v prikazano ceno. Ker je ta izdelek težak in glomazen, je deležen posebne logistične obdelave. Za več informacij vas vabimo, da obiščete spodnjo povezavo: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stel
Živjo, rad bi vas vprašal, ali je ta kletka primerna za papigo ARA Rauno? Če ne, prosim povejte mi, katera kletka bi bila primerna. Stanujem v stanovanju in ne morem imeti zelo velike kletke, prosim odgovorite mi. Hvala vam vnaprej za odgovor!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za vašega ARO. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anthony
Živjo, za zapuščenega ara so kletke krhke.
1 sporočila
magiques
Pozdravljeni, Kletka je katastrofa za ara papagaja, zelo sem nezadovoljen. Vedno odstranjuje podajalnike in celo razstavi vrata podajalnika ter jih upogne. Te kletke sploh ne priporočam za ara papagaja. Morda bi trgovina morala preizkusiti izdelke, preden jih proda!
1 sporočila
dorian
Za are ta kletka sploh ni primerna; premer žice je 0,5, kar je premajhno! Za žičnato mrežo je potreben premer vsaj 2 do 2,5.
3 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni, sam imam ararauna in ta kletka je popolnoma primerna. Premer in razmik med rešetkami sta idealna ter zelo praktična za vzdrževanje.
3 sporočila
jean-marie
In sem presenečen nad odgovorom Doriana. Rešetke moje kletke so debele in ne 0,5, kot pravi. Bi se lahko zmotil glede modela? Kar se tiče krmilnikov, res je, da jih lahko igriv žival enostavno odstrani. Osebno sem samo ovil posodice z debelim lepilnim trakom in težava je rešena.
3 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni. Ta kletka je popolna za ararauno, kar je tudi moj primer.Edina majhna sprememba, ki sem jo moral narediti, je bila dodati kolesca, da sem blokiral posode za hrano, saj se je zdelo, da je njegova najljubša igra odstraniti jih iz njihovega mesta in jih vreči na tla.Sicer pa popolna, dober volumen, dobro zasnovana in praktična za vzdrževanje.
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, glede na vaš odgovor, da ta kletka ni primerna za dva nimfo, ali bi mi lahko priporočili model? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli naše kletke za papige: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Spodaj boste našli naše kletke za papige: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, iščem kletko za 2 nimfice, mislite, da bi ta model ustrezal? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka za velike papige ni primerna za parkljarje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
hermine
Dober večer,
Rad bi kupil 2 kletki iz iste serije, vendar manjši.
Lep pozdrav
Rad bi kupil 2 kletki iz iste serije, vendar manjši.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, model manjše velikosti trenutno ni več na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni! Ali bi bila kletka za sivega papagaja iz Gabona prevelika? Ali bi preveč prostora lahko stresalo žival ali bi bilo ravno nasprotno? Hvala za vaš odgovor, LP
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za udobje vaše živali bi bila ta kletka primerna. Svoji kletki lahko dodate igrače, da se bo vaš ljubljenček počutil bolj izpolnjenega.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, če naročim danes, kdaj lahko prejmem kletko? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka je na zalogi in lahko pripravljena naslednji dan po vašem naročilu. Dostava je možna v začetku prihodnjega tedna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cyril
Pozdravljeni, ali obstaja nočna prevleka za to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno tega izdelka nimamo v našem katalogu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se zdi primerna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia