Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za papige in male papagaje Zolia Conura - H 150.5 cm

39 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jeanne
2 sporočila
jeanne fr
Dober večer, rad bi kupil to kletko, da bi povečal življenjski prostor svoje podgane. Zanima me, če bi bila ta primerna za glodalca. Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav
Sohyeb
2 sporočila
sohyeb fr
Pozdravljeni, kot odgovor vam sporočam, da je ta kletka dovolj prostorna, zato jo lahko prilagodite za vašo žival. Vendar pa sem kupila dve in ena izmed njih je zarjavela že mesec dni kasneje.
Hugo
1 sporočila
hugo fr
Pozdravljeni, ali se noga kletke loči? Lep pozdrav,
Wafae
1 sporočila
wafae fr
Pozdravljeni, torej da, obstaja nekakšen velik lok za noge in samo paziti morate, da jih ne privijete premočno. Poleg tega lahko odstranimo tudi kolesca.
Marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali obstaja vrata drugačna od glavnih vhodnih vrat, skozi katera bi lahko vstavili kad s dimenzijami 15,5 x 11 cm? Je kletka primerna za neodvisne ptice? Hvala
Charlène
1 sporočila
charlène fr
Pozdravljeni, da, obstajajo še 4 druge majhne odprtine (drsna vrata navzgor), kamor lahko postavite kopalnice in druge dodatke. Odprtina malih vrat je približno 13 cm visoka in 8,5 cm široka, večina kopalnic bi morala biti primerna za to. Po mojem mnenju bo kletka popolnoma ustrezala za neskončne ptiče.
Michael
1 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, ali je mogoče uporabiti to kletko za zebraste plavčke? Hvala! Piše, da je "razmak med palicami 1cm". Razmik med palicami moje trenutne kletke je 1,5 cm, kar je večje od te kletke.
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Da
Laurie
2 sporočila
laurie fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije pladnja? Koliko časa je potrebnega za sestavo kletke? Najlepša hvala za vaše odgovore! : )
Sohyeb
2 sporočila
sohyeb fr
Pozdravljeni, za montažo kletke bi rekel 20 minut, vse je priloženo z navodili.
Marie-lisa
2 sporočila
marie-lisa fr
Ali bo ustrezala dvema degujema? Je vsa iz železa? Kako so razporejene rešetke?
Anne-Laure
1 sporočila
anne-laure fr
Pozdravljeni, absolutno vse je iz železa, razen zbiralnika, ki je plastičen, vendar ni v stiku z živalmi. Rešetke v notranjosti so v celoti iz lesa. Res je zelo solidna in glede na kakovost primerna za glodalce. Lep popoldan,
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
PozdravljeniDa, svoje oktozone sem dal notri, vendar vam svetujem, da pustite rešetko nad plastično posodo
Dorian
3 sporočila
dorian fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za aleksandro?
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, rad bi vedel težo kletke, saj jo bom postavil na drug nosilec, hvala
Florian
1 sporočila
florian fr
Opravičujem se, da vam ne morem dati odgovora; moj sin mi jo je kupil za božič in tako jo bom dobil 25. decembra. S spoštovanjem
brigitte
3 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, Na žalost ne morem odgovoriti na vaše vprašanje. Po drugi strani pa lahko rečem, da sem navdušena nad tem nakupom, ki je lepo izdelan, prijeten za ogledovanje, zelo dobro zasnovan, kar olajša vzdrževanje. Poleg tega so papige mojih vnukov videti zadovoljne s svojim novim bivališčem.
Charlotte
5 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, ne morem vam dati natančne teže kletke, lahko pa vam povem skupno težo paketa: 16 kg
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, kakšen je prostor med pladnji in kletko, saj ne nameravam namestiti rešetke. Ali je kletka na premičnem podstavku fiksna ali lahko kletko postavim brez podstavka z kolesi? Hvala.
angelique
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, voliera je zelo dobra za vse ptice, pladenj in mrežo spodaj lahko odstranimo, obe lahko tudi zamenjamo mesta.
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
živjo, če odstranite rešetko, je skoraj 3 cm prostora; in ne, podstavka na kolesih se ne da odstraniti, kletka je pritrjena nanjo
Jeanne
2 sporočila
jeanne fr
Pozdravljeni, kako ste uspeli zamenjati njiju dve mesti? Lep dan.
Tony
1 sporočila
tony fr
Pozdravljeni, kupil sem kletko in želel bi vedeti, ali lahko odstranimo zgornjo rešetko, da moja kalopsita lahko uživa v pesku.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da odstranite rešetko, saj bi to pustilo prostor, skozi katerega bi vaša ptica lahko poskušala iti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, zanima me ta kletka za mojo 3 mesece in pol staro konuro. Opazila sem, da s kljunom odstranjuje barvo s svoje trenutne kletke, kar je zanjo nevarno, saj jo pojé. Ali bo s to kletko težava rešena? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, barva, ki jo uporabljamo za naše kletke Zolia, ne vsebuje svinca in ni toksična za ptice. Vendar ne moremo zagotoviti, da vaša konura ne bo uspela barve odlepiti in je pojesti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Dany
1 sporočila
dany fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je ta kletka primerna za papigo z obročkom?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za velike papige, vključno s papigo z obročkom.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
mohammed
1 sporočila
mohammed fr
Ali je ta kletka primerna za kanarčke? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razmak med rešetkami je za kanarčke prevelik, zato vam odsvetujemo to kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Ali ta kletka ustreza za conuro?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bo povsem primerna za konuro. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
marie laure
1 sporočila
marie laure fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za par velikih pisančkov (omnicolores)? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta kletka bo ustrezala za par omnikolorjev.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
CHANTAL
4 sporočila
chantal fr
ta model kletke me zanima, vendar ne želim imeti premične mizice, na kateri stoji kletka. Ali je mogoče, da je ne pritrdim. Chantal
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kletka in njen podstavek sta nerazdružljiva, ni mogoče naročiti enega brez drugega. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CHANTAL
4 sporočila
chantal fr
kako korito drži na kletki? Ne razumem...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Krmilniki so pritrjeni z rešetko, ki jo je potrebno samo dvigniti, da se krmilnike vzame ven, in spustiti, da se jih postavi na mesto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
JOCELYNE
1 sporočila
jocelyne fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi ta kletka bila primerna za dve nimfi, in če ne, katera kletka bi bila primerna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za nimfe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo