Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za papige in male papagaje Zolia Conura - H 150.5 cm
39 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jeanne
Dober večer, rad bi kupil to kletko, da bi povečal življenjski prostor svoje podgane. Zanima me, če bi bila ta primerna za glodalca. Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav
2 sporočila
sohyeb
Pozdravljeni, kot odgovor vam sporočam, da je ta kletka dovolj prostorna, zato jo lahko prilagodite za vašo žival. Vendar pa sem kupila dve in ena izmed njih je zarjavela že mesec dni kasneje.
1 sporočila
hugo
Pozdravljeni, ali se noga kletke loči? Lep pozdrav,
1 sporočila
wafae
Pozdravljeni, torej da, obstaja nekakšen velik lok za noge in samo paziti morate, da jih ne privijete premočno. Poleg tega lahko odstranimo tudi kolesca.
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali obstaja vrata drugačna od glavnih vhodnih vrat, skozi katera bi lahko vstavili kad s dimenzijami 15,5 x 11 cm? Je kletka primerna za neodvisne ptice? Hvala
1 sporočila
charlène
Pozdravljeni, da, obstajajo še 4 druge majhne odprtine (drsna vrata navzgor), kamor lahko postavite kopalnice in druge dodatke. Odprtina malih vrat je približno 13 cm visoka in 8,5 cm široka, večina kopalnic bi morala biti primerna za to. Po mojem mnenju bo kletka popolnoma ustrezala za neskončne ptiče.
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, ali je mogoče uporabiti to kletko za zebraste plavčke? Hvala! Piše, da je "razmak med palicami 1cm". Razmik med palicami moje trenutne kletke je 1,5 cm, kar je večje od te kletke.
1 sporočila
patricia
Da
2 sporočila
laurie
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije pladnja? Koliko časa je potrebnega za sestavo kletke? Najlepša hvala za vaše odgovore! : )
2 sporočila
sohyeb
Pozdravljeni, za montažo kletke bi rekel 20 minut, vse je priloženo z navodili.
2 sporočila
marie-lisa
Ali bo ustrezala dvema degujema? Je vsa iz železa? Kako so razporejene rešetke?
1 sporočila
anne-laure
Pozdravljeni, absolutno vse je iz železa, razen zbiralnika, ki je plastičen, vendar ni v stiku z živalmi. Rešetke v notranjosti so v celoti iz lesa. Res je zelo solidna in glede na kakovost primerna za glodalce. Lep popoldan,
1 sporočila
aurélie
PozdravljeniDa, svoje oktozone sem dal notri, vendar vam svetujem, da pustite rešetko nad plastično posodo
3 sporočila
dorian
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za aleksandro?
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, rad bi vedel težo kletke, saj jo bom postavil na drug nosilec, hvala
1 sporočila
florian
Opravičujem se, da vam ne morem dati odgovora; moj sin mi jo je kupil za božič in tako jo bom dobil 25. decembra. S spoštovanjem
3 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, Na žalost ne morem odgovoriti na vaše vprašanje. Po drugi strani pa lahko rečem, da sem navdušena nad tem nakupom, ki je lepo izdelan, prijeten za ogledovanje, zelo dobro zasnovan, kar olajša vzdrževanje. Poleg tega so papige mojih vnukov videti zadovoljne s svojim novim bivališčem.
5 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, ne morem vam dati natančne teže kletke, lahko pa vam povem skupno težo paketa: 16 kg
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, kakšen je prostor med pladnji in kletko, saj ne nameravam namestiti rešetke. Ali je kletka na premičnem podstavku fiksna ali lahko kletko postavim brez podstavka z kolesi? Hvala.
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, voliera je zelo dobra za vse ptice, pladenj in mrežo spodaj lahko odstranimo, obe lahko tudi zamenjamo mesta.
1 sporočila
nathalie
živjo, če odstranite rešetko, je skoraj 3 cm prostora; in ne, podstavka na kolesih se ne da odstraniti, kletka je pritrjena nanjo
2 sporočila
jeanne
Pozdravljeni, kako ste uspeli zamenjati njiju dve mesti? Lep dan.
1 sporočila
tony
Pozdravljeni, kupil sem kletko in želel bi vedeti, ali lahko odstranimo zgornjo rešetko, da moja kalopsita lahko uživa v pesku.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da odstranite rešetko, saj bi to pustilo prostor, skozi katerega bi vaša ptica lahko poskušala iti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, zanima me ta kletka za mojo 3 mesece in pol staro konuro. Opazila sem, da s kljunom odstranjuje barvo s svoje trenutne kletke, kar je zanjo nevarno, saj jo pojé. Ali bo s to kletko težava rešena? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barva, ki jo uporabljamo za naše kletke Zolia, ne vsebuje svinca in ni toksična za ptice. Vendar ne moremo zagotoviti, da vaša konura ne bo uspela barve odlepiti in je pojesti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
dany
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je ta kletka primerna za papigo z obročkom?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za velike papige, vključno s papigo z obročkom.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mohammed
Ali je ta kletka primerna za kanarčke? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razmak med rešetkami je za kanarčke prevelik, zato vam odsvetujemo to kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Ali ta kletka ustreza za conuro?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo povsem primerna za konuro. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie laure
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za par velikih pisančkov (omnicolores)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka bo ustrezala za par omnikolorjev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kletka bo ustrezala za par omnikolorjev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
chantal
ta model kletke me zanima, vendar ne želim imeti premične mizice, na kateri stoji kletka. Ali je mogoče, da je ne pritrdim. Chantal
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletka in njen podstavek sta nerazdružljiva, ni mogoče naročiti enega brez drugega. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
chantal
kako korito drži na kletki? Ne razumem...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Krmilniki so pritrjeni z rešetko, ki jo je potrebno samo dvigniti, da se krmilnike vzame ven, in spustiti, da se jih postavi na mesto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi ta kletka bila primerna za dve nimfi, in če ne, katera kletka bi bila primerna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za nimfe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia