Vprašanja, razprave o izdelkih

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lydia
2 sporočila
lydia fr
Pozdravljeni, ali je kletka primerna za en par skobčevk?
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, tudi jaz sem prevzel dve papigi, ki bi ju lastniki sicer izpustili v naravo, vendar sem vzel precej majhno kletko. Bi bila ta kletka primerna? Gre za papige z ukrivljenim kljunom, vem, da se rade vzpenjajo po prečkah, vendar se ne spoznam preveč na udobje, ki bi ga kletka morala nuditi.
Nelly
1 sporočila
nelly fr
Pozdravljeni, imam dve Bourkejevi papigi. Ali je ta kletka primerna zanje, ali bi mi svetovali kaj drugega?
Ludivine
13 sporočila
ludivine fr
Pozdravljeni, ta kletka je za dva bourke papagaja premajhna. Raje izberite kletko, ki je dolga vsaj 1m, za dobro počutje vaših ptic. To so ptice, ki niso zelo živahne, vendar še vedno potrebujejo prostorno življenjsko okolje. Višina kletke za to vrsto ni zelo pomembna, saj so to bolj letalna bitja, kot so ravno kljunarji, za razliko od drugih ptičev križanega kljuna (valovite papige, nimfe....), kjer bo treba višino bolj upoštevati, ker se te premikajo predvsem z uporabo prečk pri plezanju, vendar seveda, brez zanemarjanja dolžine, ki ostaja pomembna ne glede na izbrano vrsto ptic. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.Lep pozdrav.
Danièle
2 sporočila
danièle fr
Pozdravljeni. Imam valovito papigo, kletka ji ustreza. Veliko leta in ima prostora za to. Kletka je dovolj široka za to. Papagajev Bourke ne poznam, zato vam ne morem svetovati. Ima gugalnice, igrače in leta od gugalnice do gugalnice. Lepo pozdravljeni
Ludivine
13 sporočila
ludivine fr
Pozdravljeni Danièle, kletka je res dovolj velika za valovito papigo; celo za dve, vendar ne več, da bi jima zagotovili primerno prostornost. Bourke papige, ki so nekoliko večje od valovitih papig, potrebujejo več prostora, zlasti kar zadeva dolžino, saj kot je bilo rečeno v mojem prejšnjem sporočilu, so bolj leteče kot plezalne ptice. Vprašanje potem ni nujno odvisno od velikosti ptice, temveč predvsem od njenega načina življenja. Valovite papige nasprotno zelo veliko plezajo, čeprav tudi rade letajo, zato je pomembno upoštevati tudi dolžino kletke poleg višine. Ta kletka bi kljub temu lahko ustrezala za dve bourke papigi, če imata možnost rednega izhoda, da lahko uživata v prijetnem letalnem prostoru. Upam, da sem bila tokrat bolj jasna. Lep pozdrav.
Danièle
2 sporočila
danièle fr
Hvala Ludivine. Ne spoznam se na papige. Tisto, ki jo imam, sem našel. Iskal sem lastnika, vendar ga nisem našel, zato sem jo obdržal. Trudim se po svojih najboljših močeh in mislim, da ji bom kmalu našel prijateljico. To bo dobro zanjo. Hvala za tvoje nasvete. Lep pozdrav
Ludivine
13 sporočila
ludivine fr
Prosim. To je lepa gesta z vaše strani, da ste jo sprejeli in imate možnost, da ji ponudite družico. Res je, da valovite papige raje živijo v paru ali skupini, kot večina ptic. Če potrebujete več informacij, ne oklevajte. Lep pozdrav.
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni. Imam to kletko in iskreno menim, da je premajhna za dve ptici. Jo uporabljam le kot rezervno kletko, če bi moral imeti mladiče kanarčkov. Na začetku sem imel v njej par kanarčkov, vendar sta se pogosto prepirala, zato sem kupil voliero.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo