Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za morske prašičke ali zajce sive barve - od 78 do 119 cm - Ferplast Barn razpoložljive v različnih velikostih

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Magali
2 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, Želim kupiti kletko Ferplast Barn 100 za svojega zajca ovna. Da bi opremil kletko, bi bilo mogoče izvedeti, kakšne so dimenzije zgornje ploščadi in kakšna je preostala višina med to ploščadjo in zgornjo mrežo kletke? Hvala vnaprej za vaše odgovore.
Delphine
2 sporočila
delphine fr
Kupila sem to kletko za svoja 2 zajčka pred 3 leti, samo zato, da bi imeli kotiček za steljo. Na zgornje nadstropje, kamor skoraj nikoli nista šla, sem dala preprogo. Celo s posebnimi prilagoditvami, ker se po rampi ni bilo mogoče povzpeti ... plastika, spolzka itd. 3 mesece po nakupu sem obdržala samo spodnji del za steljo ... zajčki ne živijo v kletki, tako da je bil nakup na koncu nepotreben. Kletka je bila vedno odprta, zato sem jo raje odstranila!
Magali
2 sporočila
magali fr
Načrtoval sem lesena ureditve namesto plastičnih. Zajec je že navajen imeti kletko z nadstropji... Potrebujem samo informacije o velikosti zgornje ploščadi, da mu uredim prijeten kotiček. Vseeno hvala za vaš odgovor

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo