Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za morske prašičke ali zajce sive barve - od 78 do 119 cm - Ferplast Barn razpoložljive v različnih velikostih
100% stranke
priporočam ta izdelek
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
magali
Pozdravljeni, Želim kupiti kletko Ferplast Barn 100 za svojega zajca ovna. Da bi opremil kletko, bi bilo mogoče izvedeti, kakšne so dimenzije zgornje ploščadi in kakšna je preostala višina med to ploščadjo in zgornjo mrežo kletke? Hvala vnaprej za vaše odgovore.
2 sporočila
delphine
Kupila sem to kletko za svoja 2 zajčka pred 3 leti, samo zato, da bi imeli kotiček za steljo. Na zgornje nadstropje, kamor skoraj nikoli nista šla, sem dala preprogo. Celo s posebnimi prilagoditvami, ker se po rampi ni bilo mogoče povzpeti ... plastika, spolzka itd. 3 mesece po nakupu sem obdržala samo spodnji del za steljo ... zajčki ne živijo v kletki, tako da je bil nakup na koncu nepotreben. Kletka je bila vedno odprta, zato sem jo raje odstranila!
2 sporočila
magali
Načrtoval sem lesena ureditve namesto plastičnih. Zajec je že navajen imeti kletko z nadstropji... Potrebujem samo informacije o velikosti zgornje ploščadi, da mu uredim prijeten kotiček. Vseeno hvala za vaš odgovor