Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za male glodalce - 41 cm - Rody 3 Duo v več barvah

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, Ali lahko ta kletka vsebuje 2 hrčka? Ali je premajhna? Vnaprej hvala. Lep pozdrav, Sabrina
Damien
1 sporočila
damien fr
Zdravo Ni priporočljivo, saj je moj hitro šel okoli in mu je postalo dolgčas
SOPHIE
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, kletka je primerna za hrčka. Hrčki ne smejo biti več v eni kletki ;)
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Zdravo, ali kletka Rody 3 ustreza za pritlikavega kunca? Hvala vnaprej za vaš odgovor, Nathalie
OPHELIE
5 sporočila
ophelie fr
Pozdravljeni, ta kletka ni primerna za pritlikavega zajca. Upoštevaje, da je minimalna življenjska površina 1M in da zajec potrebuje vsaj 4 ure dnevno izpusta (polprosta ali popolnoma prosta reja je še boljša), vam svetujem kletko Ferplast Krolik. Moja kletka je dolga 140 cm in moj zajec je na polprosti reji, ko delam, in na popolnoma proste reji, ko ne delam.
michel
1 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, ne, nikakor ni. Je resnično premajhna za pritlikavega zajca in poleg tega težko čistljiva in montaža je zapletena. Lep pozdrav
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljeni Nathalie,

Svetujem vam ta izdelek (ki ga tudi sama uporabljam), ki je popolnoma prilagojen pritlikavim kuncem:
https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-nero-3-moderne-luxe-bleu-vert-pour-lapin-et-cochon-d-inde-100cm-p-45876.html

Ne pozabite ga vsak dan spustiti iz kletke, da si razmiga noge (v dobro zaprti sobi vaše hiše ali v varnem ogračku).

Céline D.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo