Vprašanja, razprave o izdelkih

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dunyam
1 sporočila
dunyam fr
Katere barve so na voljo za tega, v oranžni je grdo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to kletko ni na voljo drugih barv. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Angelique
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, ali lahko naročimo to kletko v beli barvi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta kletka ni na voljo v beli barvi. Trenutno je na voljo samo v barvi, ki je predstavljena.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
geoffroy
1 sporočila
geoffroy fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali se igrišče lahko razstavi in ali lahko z cevmi sestavimo več različnih prog.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Cevi so snemljive.

Lahko dodate druge elemente, da ga povečate.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.
Lucie
3 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, na imenu kletke piše, da je to kletka za majhne glodalce, ampak je to samo ime kletke ali lahko kupim veliko? Bo brez težav notri prilezel?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta kletka je primerna za gerbile, hrčke in miši.Na voljo je samo en model te kletke.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
Lucie
3 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je steklena plošča vključena v kletko, da hrček ne pade ven?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je razvidno iz fotografije, je plošča vključena v kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.
Adeline
1 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni, moja gerbila mi je pojedla modre plastične obročke, ki držijo predor za dostop do zgornjega dela. Kje bi jih lahko kupil, prosim, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Te povezave lahko kupite tukaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/connexion-cage-tube-pour-cage-ferplast-p-467.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo