Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
dunyam
Katere barve so na voljo za tega, v oranžni je grdo.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za to kletko ni na voljo drugih barv. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, ali lahko naročimo to kletko v beli barvi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka ni na voljo v beli barvi. Trenutno je na voljo samo v barvi, ki je predstavljena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kletka ni na voljo v beli barvi. Trenutno je na voljo samo v barvi, ki je predstavljena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
geoffroy
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali se igrišče lahko razstavi in ali lahko z cevmi sestavimo več različnih prog.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Cevi so snemljive.
Lahko dodate druge elemente, da ga povečate.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Cevi so snemljive.
Lahko dodate druge elemente, da ga povečate.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
lucie
Pozdravljeni, na imenu kletke piše, da je to kletka za majhne glodalce, ampak je to samo ime kletke ali lahko kupim veliko? Bo brez težav notri prilezel?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta kletka je primerna za gerbile, hrčke in miši.Na voljo je samo en model te kletke.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
lucie
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je steklena plošča vključena v kletko, da hrček ne pade ven?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je razvidno iz fotografije, je plošča vključena v kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni, moja gerbila mi je pojedla modre plastične obročke, ki držijo predor za dostop do zgornjega dela. Kje bi jih lahko kupil, prosim, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Te povezave lahko kupite tukaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/connexion-cage-tube-pour-cage-ferplast-p-467.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Te povezave lahko kupite tukaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/connexion-cage-tube-pour-cage-ferplast-p-467.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia