Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Axel
3 sporočila
axel fr
Pozdravljeni, zanima me, kakšna je globina zabojnika v cm, prosim.
Marie
1 sporočila
marie fr
Da, škripa, toda malo olja (olivnega, sončničnega...) in škripanje bo le še slab spomin.
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je kolo tiho? Lep pozdrav
Elaura
2 sporočila
elaura fr
Pozdravljeni, na žalost je nisem resnično preizkusil na hrčku, ampak takoj sem opazil, da škripa. Odvisno je od vas, ampak jaz sem kupil tiho. Res ni drago. ☺️
guy
2 sporočila
guy fr
Pozdravljeni, ja, tiho ... če je to potrebno, lahko vzamete drugo ... veselje
Alicia
1 sporočila
alicia fr
Pozdravljeni, imam vprašanje: ali se noge kletke odstranijo za čiščenje? In ali je ta kletka dovolj velika za hrčka Roborovskega?
Elaura
2 sporočila
elaura fr
Pozdravljeni, ja, noge se lahko odstranijo, vendar to ni potrebno, saj je plastična posoda in jo je zelo enostavno očistiti. In da, je zagotovo dovolj veliko - jaz imam ruskega pandinega hrčka in sem mu celo dodal tretje nadstropje, ker je bilo prej preveč prazno. Kar je super je, da lahko res okrasimo po lastnih željah, ker je toliko prostora. Moj ima polno igrač in je zelo srečen.
guy
2 sporočila
guy fr
Živjo, ja, tiho ... če ne bo šlo, lahko vzamete drugo ... veselje ob tem, glede kletke, je dovolj velika za hrčka ... in ni važno, katera vrsta ... za noge ... nekdo je že odgovoril ... in jaz potrjujem, ni potrebe, da jih odstranite ... jaz sem jih dal, potem pa odstranil, ker sem postavil na pohištvo, to je to.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo