Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
axel
Pozdravljeni, zanima me, kakšna je globina zabojnika v cm, prosim.
1 sporočila
marie
Da, škripa, toda malo olja (olivnega, sončničnega...) in škripanje bo le še slab spomin.
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je kolo tiho? Lep pozdrav
2 sporočila
elaura
Pozdravljeni, na žalost je nisem resnično preizkusil na hrčku, ampak takoj sem opazil, da škripa. Odvisno je od vas, ampak jaz sem kupil tiho. Res ni drago. ☺️
2 sporočila
guy
Pozdravljeni, ja, tiho ... če je to potrebno, lahko vzamete drugo ... veselje
1 sporočila
alicia
Pozdravljeni, imam vprašanje: ali se noge kletke odstranijo za čiščenje? In ali je ta kletka dovolj velika za hrčka Roborovskega?
2 sporočila
elaura
Pozdravljeni, ja, noge se lahko odstranijo, vendar to ni potrebno, saj je plastična posoda in jo je zelo enostavno očistiti. In da, je zagotovo dovolj veliko - jaz imam ruskega pandinega hrčka in sem mu celo dodal tretje nadstropje, ker je bilo prej preveč prazno. Kar je super je, da lahko res okrasimo po lastnih željah, ker je toliko prostora. Moj ima polno igrač in je zelo srečen.
2 sporočila
guy
Živjo, ja, tiho ... če ne bo šlo, lahko vzamete drugo ... veselje ob tem, glede kletke, je dovolj velika za hrčka ... in ni važno, katera vrsta ... za noge ... nekdo je že odgovoril ... in jaz potrjujem, ni potrebe, da jih odstranite ... jaz sem jih dal, potem pa odstranil, ker sem postavil na pohištvo, to je to.