KLETKA ZA GOULDS

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
caroline
3 sporočila
caroline fr

Pozdravljeni, trenutno imam 4 pare gouldovih diamantnih ptičkov in rad bi vedel, kakšne kletke bi mi lahko predlagali, glede na to, da vsi živijo skupaj. Hvala vnaprej.

Fabrice
6 sporočila
fabrice fr

Pozdravljeni, priporočam vam nakup kletke LORENA BIANCA znamke fop, ki je naprodaj na spletni strani. Sam jo imam in mi služi kot drežnica, je lepa in funkcionalna. Sem strasten vzreditelj za osem diamantov Gould; potrebno je prostora, lepo pozdravljeni.

caroline
3 sporočila
caroline fr

najlepša hvala, videla sem Ferplast Piano 7, ali bi bilo to v redu?

Fabrice
6 sporočila
fabrice fr

Poleg tega jo poznam, je dobra, vendar da bi dobro videli vaše Gouldove, njihove barve, in zaradi umazanije osebno raje imam belo kletko.

hamid
13 sporočila
hamid fr

Dober večer, idealno je vzeti kletko, ki je dolga vsaj 60 cm za par, da imata dovolj prostora za letenje. To je tudi dobra velikost za razmnoževanje 

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo