Vprašanja, razprave o izdelkih

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valérie
6 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, želela bi vedeti, ali je ta kletka primerna za 2 oktodona? Ker sem videla, da vsebuje plastične elemente, me skrbi. Ali obstaja nevarnost, da bi oktodoni grizli plastiko? Najlepša hvala.
Mireille
2 sporočila
mireille fr
Pozdravljeni. Ali lahko zajec pade, ko se spušča po rampah ali ponoči, saj je moj precej navihan? Hvala.
Léa
1 sporočila
léa fr
Pozdravljeni! Zanimalo me je, ali obstaja način, kako pritrditi ograje, saj moj zajec uspeva odstraniti le-te.
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, ali je na dnu kletke kakšna odprtina, da bi lahko zajec sam vstopal in izstopal iz kletke, ko se prosto giblje v varnem prostoru? Hvala za vaš odgovor.
Virginie
3 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, na vsaki ravni je odprtina. Osebno, ko naš zajec želi sprehajati po hiši, namestimo majhno leseno desko na odprto rešetko, da se pri vstopanju in izstopanju iz kletke ne poškoduje.
Stella
1 sporočila
stella fr
Pozdravljeni, ali se lahko ta kletka s tremi nadstropji zapre med nadstropji, da bi lahko postavili tri različne vrste enega nad drugega, brez da bi se lahko med seboj prepirali? Kakšno je zapiranje med kletkami?
Virginie
3 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, vsako odprtje ima svojo klančino, vendar nimamo zapiral. Te klančine lahko uporabimo za zapiranje, vendar je to bolj začasna rešitev. Naš zajec je uspel preskočiti te klančine, zato smo jih morali trdno pritrditi! Drugače se naš zajec res dobro počuti v svoji novi kletki.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo