Vprašanja, razprave o izdelkih
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anne marie
Pozdravljeni, rad/a bi vedel/a mere razstavljene kletke ter njeno težo. Se lahko prilega v velik kovček?
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Dimenzije zložene kletke v njenem kartonu so: 62 x 53,5 x 18,5 cm. Teža izdelka je 7,2 kg.Želimo vam lep dan, S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero kad uporabljate za to kletko?
1 sporočila
karen
Pozdravljeni, ali je mogoča zunanja namestitev kadi? Namesto krmilnice ...
1 sporočila
quentin
Pozdravljeni, ali lahko namestimo kad?
1 sporočila
christelle
Zdravo, zakaj je ta tako velik dvig cene? Pred tednom sem jih kupil po 39,99 eurov. Sedaj vidim, da so poskočile na 49 in še nekaj, danes pa na 54 in še nekaj. Ali je kakšen razlog za takšno povečanje tarif? Škoda, poiskal bom drugje.
1 sporočila
frederique
Pozdravljeni,
Rad bi vedel, ali je zgornja rešetka snemljiva, da bi jo lahko odstranil in moj ptič lahko živel na prostosti?
Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav. FF
Rad bi vedel, ali je zgornja rešetka snemljiva, da bi jo lahko odstranil in moj ptič lahko živel na prostosti?
Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav. FF
3 sporočila
emmanuelle
ne, ni odstranljiva
1 sporočila
abigaël
Pozdravljeni, ali je možno, da barva na tej kletki vsebuje svinec ali cink?
48 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ali je obvezno postaviti spodnjo rešetko na tla, prosim?
1 sporočila
christelle
Ne, če je ne želite tega narediti, vas nihče ne prisiljuje.
1 sporočila
frederic
Živjo, ne, niste obvezani, sam osebno je nisem dal.
1 sporočila
sophia
ne, ni vam treba, da jo postavite name, zame to ni estetsko, ker ptice radi pikajo po pesku, ki ga damo na dno, in mreža lahko moti, vedno odstranim mreže, ki po mojem mnenju ne koristijo nič, kletka je prostoren in zelo dobra za dve do štiri manjše ptice, da, super je
3 sporočila
veronique
Da, izpraznila se bo.
3 sporočila
veronique
Jaz nisem namestil mreže na dnu, zame je neuporabna.
2 sporočila
dolores
Pozdravljeni. Ali je ta kletka primerna za 2 papagaja? Rad bi vedel notranje dimenzije.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bila kletka primerna za škrjančke hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo za papige premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
emmanuelle
ne, ni ni snemljiva ja, je razstavljiva ja, kletka je primerna za meniške papige
1 sporočila
charlène
Pozdravljeni, ali je ta kletka razstavljiva, da se lahko uporablja kot počitniška kletka za papige? Ali se rešetke lahko zložijo na ravnino za potovanje? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ko je kletka Téoss razstavljena, se jo lahko položi ravno, kar omogoča enostavno shranjevanje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
emmanuelle
ne, ni ni odstranljiva ja, je razstavljiva