Vprašanja, razprave o izdelkih

21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ANNE MARIE
1 sporočila
anne marie fr
Pozdravljeni, rad/a bi vedel/a mere razstavljene kletke ter njeno težo. Se lahko prilega v velik kovček?
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, Dimenzije zložene kletke v njenem kartonu so: 62 x 53,5 x 18,5 cm. Teža izdelka je 7,2 kg.Želimo vam lep dan, S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero kad uporabljate za to kletko?
Karen
1 sporočila
karen fr
Pozdravljeni, ali je mogoča zunanja namestitev kadi? Namesto krmilnice ...
Quentin
1 sporočila
quentin fr
Pozdravljeni, ali lahko namestimo kad?
christelle
1 sporočila
christelle fr
Zdravo, zakaj je ta tako velik dvig cene? Pred tednom sem jih kupil po 39,99 eurov. Sedaj vidim, da so poskočile na 49 in še nekaj, danes pa na 54 in še nekaj. Ali je kakšen razlog za takšno povečanje tarif? Škoda, poiskal bom drugje.
Frederique
1 sporočila
frederique fr
Pozdravljeni,

Rad bi vedel, ali je zgornja rešetka snemljiva, da bi jo lahko odstranil in moj ptič lahko živel na prostosti?

Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav. FF
emmanuelle
3 sporočila
emmanuelle fr
ne, ni odstranljiva
Abigaël
1 sporočila
abigaël fr
Pozdravljeni, ali je možno, da barva na tej kletki vsebuje svinec ali cink?
Brigitte
48 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, ali je obvezno postaviti spodnjo rešetko na tla, prosim?
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Ne, če je ne želite tega narediti, vas nihče ne prisiljuje.
frederic
1 sporočila
frederic fr
Živjo, ne, niste obvezani, sam osebno je nisem dal.
sophia
1 sporočila
sophia fr
ne, ni vam treba, da jo postavite name, zame to ni estetsko, ker ptice radi pikajo po pesku, ki ga damo na dno, in mreža lahko moti, vedno odstranim mreže, ki po mojem mnenju ne koristijo nič, kletka je prostoren in zelo dobra za dve do štiri manjše ptice, da, super je
VERONIQUE
3 sporočila
veronique fr
Da, izpraznila se bo.
VERONIQUE
3 sporočila
veronique fr
Jaz nisem namestil mreže na dnu, zame je neuporabna.
Dolores
2 sporočila
dolores fr
Pozdravljeni. Ali je ta kletka primerna za 2 papagaja? Rad bi vedel notranje dimenzije.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bila kletka primerna za škrjančke hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bo za papige premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
emmanuelle
3 sporočila
emmanuelle fr
ne, ni ni snemljiva ja, je razstavljiva ja, kletka je primerna za meniške papige
Charlène
1 sporočila
charlène fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka razstavljiva, da se lahko uporablja kot počitniška kletka za papige? Ali se rešetke lahko zložijo na ravnino za potovanje? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ko je kletka Téoss razstavljena, se jo lahko položi ravno, kar omogoča enostavno shranjevanje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
emmanuelle
3 sporočila
emmanuelle fr
ne, ni ni odstranljiva ja, je razstavljiva

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo