Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za eksotične ptice in kanarčke REKORD 2 - H41cm
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
santos
Pozdravljeni,
Kakšne so dimenzije odprtine kletke za vstavljanje ptic? Imam dve nimfi papagajčki, ta kletka bi bila namenjena samo za to, da bi ju lahko za nekaj ur postavil na sonce, imata že zelo veliko kletko v nadstropju, ki pa je težko premična.
Hvala
Kakšne so dimenzije odprtine kletke za vstavljanje ptic? Imam dve nimfi papagajčki, ta kletka bi bila namenjena samo za to, da bi ju lahko za nekaj ur postavil na sonce, imata že zelo veliko kletko v nadstropju, ki pa je težko premična.
Hvala
13 sporočila
ludivine
Dober dan, prosim ne vzemite tega narobe, ampak celo za nekaj ur, je ta kletka veliko premajhna za vaše nimfe. Prostor je za to vrsto ptic, ki so precej velike, preozek in bi jim lahko povzročil poškodbe, če bi poskušale leteti. Začasno bi bila bolj primerna kletka dolžine vsaj 60 do 70 cm, na primer kletka Louise 50 za papige in eksotične ptice, ki je na voljo na spletni strani.Lep pozdrav.
1 sporočila
aathiban
Ali je dovolj prostora za dve skobčevki?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je bolj namenjena pticam, kot so kanarčki. Kljub temu pa bi morala biti primerna za 2 skobčevki. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Čemu služi rdeča stvar na strani? Na kakšen način se podajalniki zataknejo? In nazadnje, kaj damo v rumeno vedro, ker sem videl enak tip kletke v trgovini, vendar precej dražji in sem zato lahko preizkusil njegove funkcije. Zato si jo želim priskrbeti, vendar bi najprej želel odgovore na svoja vprašanja, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rdeča sponka na strani je namenjena za obešanje hrane za vaše ptice. Krmilniki se zaklepajo s pomočjo kavljev. V rumeno posodo lahko daste semena ali vodo, da služi kot majhna kopalnica. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
bernard
kupil sem kletko Ferplast Rekord 2 in rad bi vedel, če je ta kletka primerna za 2 kanarčka? Poleg tega, koliko vrat ima ta kletka. Hvala za vaš odgovor. Bernard
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bi morala ustrezati za vaše kanarčke. Na sprednji strani je vrata. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, ali lahko ta kletka sprejme 2 mandarinski ptički?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se zdi nekoliko preozka za dve mandarinčici. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
jessica
pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za vrabca. hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je povsem primerna za vrabca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia