Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za činčile in dihurje - H155cm - Savic Suite Royal XL

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jean-Christophe
1 sporočila
jean-christophe fr
Pozdravljeni, ali je možno naročiti rezervne dele? Zlasti plastične platforme? Povezava v enem od vaših prejšnjih odgovorov vodi na stran 404. Lep pozdrav,
Romain
2 sporočila
romain fr
Dober dan, kakšna je skupna teža paketa?
gabriela
1 sporočila
gabriela fr
40 kg teža pošiljke
Aurélien
1 sporočila
aurélien fr
Pozdravljeni, ali je mogoče naročiti plastične etaže z kovinskim nosilcem kot rezervne dele? Hvala!
Émilie
1 sporočila
Émilie fr
Pozdravljeni, zelo me zanima vaša lepa kletka, lahko poveste, če jo boste kmalu prejeli, prosim? Najlepša hvala!
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kdaj boste imeli spet na zalogi to kletko? Lep pozdrav,
jessica
1 sporočila
jessica fr
Dober večer, želel bi vedeti, ali lahko s pomočjo platform naredimo celotno polnjenje, torej 3 platforme, ki so zlepljene skupaj, brez blokiranja odpiranja vrat, hvala.
natacha
2 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni, rada bi izvedela, ali se lahko kletka Suite Royal XL 115 uporablja brez vgradnje nadstropja? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, nadstropje je sestavni del kletke in ga ni mogoče izpustiti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, kraljeva suita XL 115cm me zelo zanima, vendar ni na zalogi. Ali mi lahko poveste, kdaj bo na voljo? Moj e-mail je [email protected]
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovne zaloge in bo na voljo v teku prihodnjega tedna. Ne oklevajte redno preverjati našo spletno stran. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
HUGO
2 sporočila
hugo fr
Pozdravljeni, v tej kletki imam oktone in popolnoma so pogrizli plastične posode in ploščadi. Ali jih prodajate ločeno, tako kot za Royal Suite? Če ne, ali veste, kje bi jih lahko našel? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, platforme so na voljo na naslednji povezavi: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-de-rechange-pour-cage-suite-royale-haut-ou-bas-p-20436.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cécile
21 sporočila
cécile fr
dober večer, rad bi vedel, ali je sistem pladnjev enak kot pri njegovem manjšem bratu (suite royal 95), in če je, ali je globina pladnjev enaka? Če ne, kolikšna je? Kakšna je višina zaščitnih pregrad proti škropljenju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zaboji v kraljevski suiti 95 nimajo enakih dimenzij, imajo pa enako globino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo