Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka Savic Primo 60 Knock Down črna - V70cm
32 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
tyler
Pozdravljeni, ali je ta kletka dovolj za par zebric? Če je, koliko jih lahko največ dam (ne da bi jih motilo)? Hvala :)
3 sporočila
claude
Pozdravljeni, Podpora za to kletko (stojalo TOLEDO 60 modre barve na kolesih) ni več na voljo na spletnem mestu... kje lahko najdemo drugega? S čim ga lahko nadomestimo? Ali bo spet na voljo (če da: kdaj)? Lep pozdrav, Camille
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal trenutno ni več primernega podstavka za to kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
roxane
Živjo, ali so dimenzije te kletke dovolj velike za nimfo? Je mogoče v njo namestiti dve ali kletka ne bo dovolj velika? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo primerna za eno nimfo. Za dve nimfi pa vam priporočamo naslednjo kletko: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka bo ustrezala za eno kalopsito. Za dve kalopsiti pa vam priporočamo naslednjo kletko: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, koliko vrat je? Ker me zanima, ali je mogoče namestiti 2 zunanji kadi (1 z vodo, drugo s peskom). Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka ima samo eno mesto za zunanjo kopel. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvie
ne morem najti sklic tega izdelka na spletni strani Podstavek za kletko TOLEDO 60 mornarsko modre barve z kolesi, lahko mi prosim pomagate hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, referenca je naslednja: 41527. https://www.zoomalia.com/animalerie/pied-toledo-60-bleu-marine-avec-roulettes-p-15360.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvie
Pozdravljeni,
129 € je cena kletke s stojalom,
79 € je cena samo kletke,
je to pravilno?
Je mogoče dobiti stojalo na kolescih?
129 € je cena kletke s stojalom,
79 € je cena samo kletke,
je to pravilno?
Je mogoče dobiti stojalo na kolescih?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Podstavek, ki ustreza tej kletki, je naslednji:
Podstavek za kletko TOLEDO 60 mornarsko modre barve s kolesi - 66,5 x 37 x h75cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Podstavek, ki ustreza tej kletki, je naslednji:
Podstavek za kletko TOLEDO 60 mornarsko modre barve s kolesi - 66,5 x 37 x h75cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
marina
Živjo, imam kletko martha triple (za majhne glodavce). Ali lahko dodam pripomočke za ptice in jo uporabim kot kletko za ptice?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne priporočamo uporabe kletke za glodalce za ptice, saj je višina prenizka. Odpertine niso primerne in vzdrževanje je težje, ker ni odstranljivega pladnja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
marina
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za nimfo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo ustrezala za nimfo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eddy
Pozdravljeni. Rad bi izvedel, ali obstaja nadomestni pladenj za to kletko ali enega z istimi dimenzijami. Hvala.
1 sporočila
okba
Pozdravljeni, je za to kletko na voljo podpora, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, podpora je bila dodana in je na voljo samo po naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicole
Pozdravljeni, Ali je ta kletka primerna za 5 do 6 valovitih papig? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je prostorna, lahko sprejme do šest ptic brez težav.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
diane
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako je potrebno ravnati, če kletka prispe poškodovana? Je postopek vračila hiter? Ali nam povrnejo denar ali moramo poslati kletko nazaj (na naše stroške?) in potem vi pošljete novo? Ste imeli veliko primerov poškodb te kletke? Ker prva, ki sem jo kupil v trgovini za živali, je stala 110€ in ne vem, če je še vedno na voljo na prvem mestu, kjer sem jo kupil, zato me vaša cena za isto kletko zelo zanima. Hvala lepa in lep dan!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ko prejmete svoj paket, svetujemo, da ga preverite v prisotnosti dostavljavca. Če opazite, da je poškodovan, svetujemo, da paket zavrnete. Naša služba za stranke je na voljo, da odgovori na vsa vaša vprašanja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie-line
katero kletko izbrati za moja 2 nerazdružljiva
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka je popolnoma primerna za vaše neskončne ljubljenčke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
patrick
Pozdravljeni. Bi bila ta kletka primerna za dve papigi in z zagotovilom, z navedeno razdaljo med kletkami, da mala mačka ne more vanj stisniti tačke? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za par papig (majhne velikosti) priporočamo kletko velikosti 40 x 40 x 45 cm. Za par papig (velike velikosti) priporočamo kletko velikosti 150 x 50 x 60 cm. Ta kletka ima razmik med prevlekami 9,5 cm, zato skozi njo ne more priti mačja taca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ali je to kletko potrebno sestaviti samemu?
Hvala.
Bi bilo mogoče dobiti vašo telefonsko številko (v primeru, da artikel prispe poškodovan)?
Opravičujem se, vendar je ne najdem na spletnem mestu.
Hvala
Hvala.
Bi bilo mogoče dobiti vašo telefonsko številko (v primeru, da artikel prispe poškodovan)?
Opravičujem se, vendar je ne najdem na spletnem mestu.
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, nekaj elementov bo potrebno sestaviti sami, vendar nič zapletenega. Našo službo za stranke lahko kontaktirate na 0 892 494 028 vsak dan od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brigitte
Zanima me model 80X50X70 primo 60kd 63919. Ali se pladenj lahko zlahka in popolnoma odstrani iz kletke, saj bi rada svojo ptico pustila na pašo na prostem? Ali ima ta kletka rešetko nad pladnjem? Če da, ali se tudi ta rešetka lahko enostavno odstrani? Ali je razmik med kletkami primeren za mladiče kanarčkov, saj so ti manjši od 1 cm? Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor. Gospa PICCO, že stranka.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dno kletke se lahko odstrani, če želite postaviti rešetko kletke neposredno na travnato površino. To dno vključuje odstranljiv predal za čiščenje dna kletke. V dnu kletke ni rešetk. Da, razmik med rešetkami bi bil primeren tudi za mladiče kanarčkov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dno kletke se lahko odstrani, če želite postaviti rešetko kletke neposredno na travnato površino. To dno vključuje odstranljiv predal za čiščenje dna kletke. V dnu kletke ni rešetk. Da, razmik med rešetkami bi bil primeren tudi za mladiče kanarčkov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
duygu
Pozdravljeni, ali so prave mere Dolžina 80 Širina 50 Višina 70?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tako je.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia