Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, ali so noge snemljive? Ali minimalna dolžina kletke za pritlikavega zajca ni 1 meter? Kaj mi svetujete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, popolnoma je mogoče odstraniti noge te kletke. Koncept tega izdelka je ponuditi prostor, razporejen drugače, saj je površina na tleh manjša. Nasprotno od običajne kletke, je NEO višja in ima platforme, na katere lahko zajec spleza, kar mu omogoča gibanje kljub nekoliko zmanjšani dolžini. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sara
Pozdravljeni,
Zelo sem zainteresirana za to kletko. Vendar imam občutek, da je bivalni del ni visok.. Lahko prosim izveste, kako visok je?
Hvala
Zelo sem zainteresirana za to kletko. Vendar imam občutek, da je bivalni del ni visok.. Lahko prosim izveste, kako visok je?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina zavetišča ustreza višini platforme, popolnoma je prilagojena za zajce. Za več informacij smo se obrnili na našega dobavitelja in bomo informacije o izdelku v najkrajšem možnem času dodali v opis izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia