Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, zanima me, ali je mogoče prilagoditi kopalno kad za kanarčke v kletki Morgane na stojalu, barve taupe?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, možno je dodati zunanjo kad za kopanje na stran kletke, kjer je predvidena odprtina. https://www.zoomalia.com/animalerie/baignoire-exterieure-oiseau-p-33112.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christian
Dober večer, naročil sem kletko "Morgane" z naročilom številko 117713331. Naletel sem na težavo, saj pravite, da bo dostava med 28. januarjem in 1. februarjem. V resnici bom na dopustu od 1. februarja do 20. februarja 2017, zato ne bom doma. Ali lahko pospešite dostavo? Če ne, mi jo prosim dostavite po 20. februarju. Lep pozdrav, Christian Gauthier
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za kakršna koli vprašanja ali probleme v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za stranke na telefonski številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Svetovalec vam bo priskrbel vse potrebne informacije o vašem naročilu.
Prav tako lahko neposredno pošljete e-mail službi za stranke prek sledenja vašega naročila v vašem uporabniškem računu. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za kakršna koli vprašanja ali probleme v zvezi z naročilom lahko kontaktirate našo službo za stranke na telefonski številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Svetovalec vam bo priskrbel vse potrebne informacije o vašem naročilu.
Prav tako lahko neposredno pošljete e-mail službi za stranke prek sledenja vašega naročila v vašem uporabniškem računu. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia