Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za glodalce - 99 cm - Maxi Duna Multy

100% stranke

priporočam ta izdelek

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Kelly
2 sporočila
kelly fr
Ali je ta kletka primerna za dobro razvijanje angora hrčka?
Gaelle
1 sporočila
gaelle fr
Pozdravljeni, želel/a bi vedeti, katero platformo ali hišico lahko postavim v to kletko za pritlikavega zajca, saj ni nobenih dodatkov. Hvala.
Eda
1 sporočila
eda fr
Potrebujem pomoč, ne morem kupiti te kletke, vsakič ko potrdim nakup, me pošlje nazaj na glavno stran, zakaj?
jean
1 sporočila
jean fr
Pozdravljeni vsi. Ime mi je Jean, seveda, imate možnost kupiti in narediti to, vendar ali lahko zagotovite, da v prihodnosti ne bo večje nevarnosti za podgane? Srečal sem se z enako težavo pri vzreji zajcev, ko sem se soočal z okužbo s podganami. Vendar mi je prijatelj priporočil učinkovit izdelek za odstranjevanje podgan, če trenutno naletite na to težavo.
Louise
2 sporočila
louise fr
Pozdravljeni, ali je ta velika kletka primerna za miši? Ali obstaja nevarnost, da bi miši lahko šle skozi rešetke na vrhu? Hvala
MANON
13 sporočila
manon fr
Pozdravljeni,V tem aprilu 2022, kakšna je barva kontejnerja, prosim?Hvala
Magali
1 sporočila
magali fr
Pozdravljeni,
Ali je kletka dostavljena z rackom za seno in hišico?
Kakšen je rok dostave?
Branje komentarjev je malo strašljivo, ali ste dosegljivi v primeru težav?
Ali je podloga pravilno prilagojena pleksi delu?
Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je dobavljena sama, brez opreme. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
julie
3 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel kletko in rad bi vedel, ali je normalno, da ni ničesar za pritrditev kletke na stranicah ali na vrhu kletke???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ima dve pritrdilni mesti na kratkih straneh za pritrditev zgornjega in spodnjega dela skupaj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
CAROLINE
1 sporočila
caroline fr
zdravo, ali obstaja steklenička za vodo, ki bi bila primerna za to kletko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporabite lahko stekleničko z ventilom (ref 65731) ali majhno posodico, napolnjeno z vodo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Robert
11 sporočila
robert fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, ali lahko v to kletko dam hrčka? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko popolnoma date hrčka v to kletko.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, ali je mogoče namestiti kolesa na to kletko, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal na to kletko ni mogoče namestiti kolesc. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
91491
1 sporočila
91491 fr
Pozdravljeni, ali je na strani odprtina za izhod zajca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Po strani ni odprtine. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Dorianne
1 sporočila
dorianne fr
Pozdravljeni, želel bi kupiti to kletko za moji 2 mladički želvi, vendar me zanima, katero vrsto osvetlitve bi bilo najbolje prilagoditi tej kletki? Bi bila primerna svetilka s sponko? Ali obešena vtičnica? Najlepša hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko vam res svetujemo vzmetno vpetje. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
axelle
1 sporočila
axelle fr
živjo, rad/a bi tja namestil/a svoje mongolske puščavske miši, bi bilo to mogoče?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

V tej kletki lahko popolnoma namestite gerbile.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, če bi to lahko ustrezalo za par odraslih podgan? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Za vaš par odraslih podgan ta kletka ne bi bila dovolj visoka, saj meri le 19 cm v višino. Obstaja nevarnost, da ne bodo mogli stati pokonci in se zabavati po svojih željah.Priporočamo vam model "kletka zoozone" v večji izvedbi, ki bo bolj primerna za odrasle živali.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni :-) Lahko mi prosim poveste samo višino posode?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Višina korita je 19 cm.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo