Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za glodalce - 99 cm - Maxi Duna Multy
25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
kelly
Ali je ta kletka primerna za dobro razvijanje angora hrčka?
1 sporočila
gaelle
Pozdravljeni, želel/a bi vedeti, katero platformo ali hišico lahko postavim v to kletko za pritlikavega zajca, saj ni nobenih dodatkov. Hvala.
1 sporočila
eda
Potrebujem pomoč, ne morem kupiti te kletke, vsakič ko potrdim nakup, me pošlje nazaj na glavno stran, zakaj?
1 sporočila
jean
Pozdravljeni vsi. Ime mi je Jean, seveda, imate možnost kupiti in narediti to, vendar ali lahko zagotovite, da v prihodnosti ne bo večje nevarnosti za podgane? Srečal sem se z enako težavo pri vzreji zajcev, ko sem se soočal z okužbo s podganami. Vendar mi je prijatelj priporočil učinkovit izdelek za odstranjevanje podgan, če trenutno naletite na to težavo.
2 sporočila
louise
Pozdravljeni, ali je ta velika kletka primerna za miši? Ali obstaja nevarnost, da bi miši lahko šle skozi rešetke na vrhu? Hvala
13 sporočila
manon
Pozdravljeni,V tem aprilu 2022, kakšna je barva kontejnerja, prosim?Hvala
1 sporočila
magali
Pozdravljeni,
Ali je kletka dostavljena z rackom za seno in hišico?
Kakšen je rok dostave?
Branje komentarjev je malo strašljivo, ali ste dosegljivi v primeru težav?
Ali je podloga pravilno prilagojena pleksi delu?
Hvala
Ali je kletka dostavljena z rackom za seno in hišico?
Kakšen je rok dostave?
Branje komentarjev je malo strašljivo, ali ste dosegljivi v primeru težav?
Ali je podloga pravilno prilagojena pleksi delu?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je dobavljena sama, brez opreme. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, pravkar sem prejel kletko in rad bi vedel, ali je normalno, da ni ničesar za pritrditev kletke na stranicah ali na vrhu kletke???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka ima dve pritrdilni mesti na kratkih straneh za pritrditev zgornjega in spodnjega dela skupaj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
caroline
zdravo, ali obstaja steklenička za vodo, ki bi bila primerna za to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabite lahko stekleničko z ventilom (ref 65731) ali majhno posodico, napolnjeno z vodo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
11 sporočila
robert
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, ali lahko v to kletko dam hrčka? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko popolnoma date hrčka v to kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, ali je mogoče namestiti kolesa na to kletko, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal na to kletko ni mogoče namestiti kolesc. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
91491
Pozdravljeni, ali je na strani odprtina za izhod zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Po strani ni odprtine. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
dorianne
Pozdravljeni, želel bi kupiti to kletko za moji 2 mladički želvi, vendar me zanima, katero vrsto osvetlitve bi bilo najbolje prilagoditi tej kletki? Bi bila primerna svetilka s sponko? Ali obešena vtičnica? Najlepša hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lahko vam res svetujemo vzmetno vpetje. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lahko vam res svetujemo vzmetno vpetje. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
axelle
živjo, rad/a bi tja namestil/a svoje mongolske puščavske miši, bi bilo to mogoče?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V tej kletki lahko popolnoma namestite gerbile.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V tej kletki lahko popolnoma namestite gerbile.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, če bi to lahko ustrezalo za par odraslih podgan? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Za vaš par odraslih podgan ta kletka ne bi bila dovolj visoka, saj meri le 19 cm v višino. Obstaja nevarnost, da ne bodo mogli stati pokonci in se zabavati po svojih željah.Priporočamo vam model "kletka zoozone" v večji izvedbi, ki bo bolj primerna za odrasle živali.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
justine
Pozdravljeni :-) Lahko mi prosim poveste samo višino posode?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Višina korita je 19 cm.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia