Vprašanja, razprave o izdelkih
38 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
léo
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za zlatega hrčka?
1 sporočila
anthony
Ali je kletka KaraT 80 dovolj velika za roborovskega hrčka? Hvala in ali vsebuje vse dodatke: steklenico za vodo, hišico, krmilnik?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kletka Karat 80 je popolnoma primerna za vašega hrčka, ki bo imel na voljo ves potreben prostor. Dodatki so priloženi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aude et jean-noel
Pozdravljeni, imam 2 angorska hrčka in kletka karat me zelo zanima :-) katero velikost mi priporočate? Veste morda, kakšen je premer kolesa? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Karat 80 bo ustrezal. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marjorie
Pozdravljeni, ali je kletka številka 100 primerna za oktodona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Okton je glodavec, ki potrebuje veliko aktivnosti, zato je bolj primerna kletka višja s stopnišči in lestvami. Priporočamo vam takšno kletko: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-furet-et-rongeurs-funzy-p-33385.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
noémy
Ali je kletka 80 dobra za ruskega hrčka, ni nevarnosti, da bi padel? In tudi, katera je najboljša pasma hrčkov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za vse hrčke, vključno z ruskim hrčkom. Ni posebnega tveganja za padec. Kar se tiče najboljše izbire, gre v bistvu za vprašanje barve in velikosti, saj je ruski hrček manjši od sirskih ali angorskih hrčkov. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, za modele KARAT 80 in KARAT 100, kakšne so notranje dimenzije spodnjega dela iz stekla, prosim (zlasti višina)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina steklenega akvarija je 20 cm za vse tri velikosti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, ali ta kletka, dolžina 100, ustreza za gerbile, ali je stekleni pod dovolj globok? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je primerna za gerbile.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurine
dodatki so priloženi vsem velikostim kletk ali samo največji?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno v opisu, je v manjšem modelu (KARA 80) vključenih samo dve leseni polici in dve lestvi. KARA 100 poleg tega vključuje še hišico, kolo, posodo za hrano in stekleničko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurine
dober večer, kakšne velikosti kletke potrebuje ruski hrček
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, najmanjša velikost je zadostna. Kljub temu vaši majhni živali zagotavljate večji življenjski prostor z KARAT 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni,
za kletko Karat 60, ali sta priložena tudi dva ležaja s kletko?
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
za kletko Karat 60, ali sta priložena tudi dva ležaja s kletko?
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, oba nivoja sta vključena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
hery
Pozdravljeni,
Katere dimenzije mi priporočate za sirsko angora hrčka?
Hvala vnaprej,
Katere dimenzije mi priporočate za sirsko angora hrčka?
Hvala vnaprej,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, najmanjša velikost bo dovolj za sirskega hrčka: referenca 48785.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, zanima me kletka Karat 60, ali je primerna za dva podgana?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je kletka za hrčke, za dva podgana bo premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, rad bi izvedel višino steklenega dela na kletki karat 100. Hvala vnaprej, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Višina steklenega dela znaša 20 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Višina steklenega dela znaša 20 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
21 sporočila
cécile
Pozdravljeni, kakšen je razmik med rešetkami? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Razmik med letvicami je približno 5 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
21 sporočila
cécile
dober večer, kakšna je približna teža kletk?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tu so teže: Kletka Karat 60 Dim. 59,5 x 39 x v 52,5 cm: 35 kg. Kletka Karat 60 Dim. 59,5 x 39 x v 52,5 cm: 40 kg. Kletka Karat 100 Dim. 98,5 x 50,5 x v 61,5 cm: 50 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
kelly
Pozdravljeni, od 52,5 cm višine kletke 80, kakšna je višina dela z rešetkami in višina dela iz stekla, prosim? Hvala
6 sporočila
tiffen
Pozdravljeni, imam 2 zelo mladi gerbeli, ki sta trenutno v kletki gabry 50. Menim, da je ta kletka premajhna, še posebej, ko bosta gerbeli dosegli odraslo starost. Bi lahko ta model, kletka Karat, ustrezal za 2 gerbeli? Če da, katere dimenzije mi priporočate, da bi se počutili udobno? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam KARAT 80 za vaše gerbile. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
katie
živjo, Ali načrtujete prodajo modela karat 60? In kakšna bi bila njegova cena? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Najdete jo spodaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-karat-en-verre-p-18072.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Najdete jo spodaj:
https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-karat-en-verre-p-18072.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
rosy
Prosimo, oprostite mi, ker nisem dobro pogledal, toda ta model je druge velikosti. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res obstaja večji model, in če vas ta zanima, ga lahko dodamo v naš katalog. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
rosy
Hvala za vaš odgovor, ki se je nahajal v opisu. Ko sem odprl navodila, so ta v treh velikostih - je to največja? Hvala še enkrat.
3 sporočila
rosy
Pozdravljeni, ali so na voljo majhna hiška, prikolica, steklenička in sklede? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dodatki so res vključeni v kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia