Vprašanja, razprave o izdelkih Steklena kletka za male glodalce - od 50 do 60 cm - Gabry
23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je stojalo priloženo k kletki ali ga je treba kupiti posebej? In ali je vključeno v ceno? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Po raziskavi stojalo Stand ni več na voljo, saj gre žal za ukinjen izdelek. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
yohan
Zdravo, rad bi vedel, ali lahko damo dve podgani? In ali je pohištvo vključeno v prodaji? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za dva podgana bo ta kletka nekoliko premajhna. Omara ni priložena kletki. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, ali je kletka dostavljena sestavljena ali jo je treba sestaviti glede steklenih plošč? Ali jo je mogoče dostaviti v paketno točko? Ali so steklene plošče dobro zapakirane za dostavo? Kakšna je razlika z "stand 80" kletko? Ali je enake dimenzije kot Gabry 80 s dodatnimi nogami? Ali dimenzije "stand80" vključujejo noge? Hvala za vaše hitre odgovore, ker želim naročiti to kletko. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletka je dostavljena z obema deloma sestavljenima. Navedene dimenzije so zunanje dimenzije (s nogami). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lucile
Katero kletko izbrati za dva degusa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam veliki model za vaše deguje. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
teddy
žal mi je, želel sem vprašati, ali prodajate pohištvo s kletko po isti ceni ali ločeno? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse naše cene boste našli na strani s podrobnostmi o izdelku: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-en-verre-gabry-p-496.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
anne france
Pozdravljeni, ali je tla narejena iz plastike?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nadstropje je kovinsko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
rafi
Pozdravljeni, kakšno velikost kletke bi potrebovali za hrčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko vam priporočimo GABRY 60. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
flora
Pozdravljeni, za kletko Gabry 80 bi rad vedel višino rešetkastega dela?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina je približno 30 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
margaux
Pozdravljeni, zanima me, kakšna velikost kletke bi bila najbolj primerna za odraslega ovna? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam Gabry 80 (največja velikost). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Pozdravljeni, katera kletka bi bila primerna za dva podganca? Kakšna naj bo razmik med rešetkami? Ali ima predvsem spodnji pladenj za čiščenje? In ali jo lahko vrnemo, če nismo zadovoljni?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se mi zdi malce premajhna za vaše podgane. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
lydie
Pozdravljeni, kakšna je razdalja med rešetkami pri kletki GABRY 80, da bom vedel, ali je primerna za hrčka roborovskega. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razmik med prečkami te kletke je 0,8 cm. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
6 sporočila
micheline
Pozdravljeni, katera izmed Gabry 50, 60 in 80 je najbolj primerna za 2 gerbili
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gabry 80 je bolj primerna za 2 pestri. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia