Vprašanja, razprave o izdelkih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, moj paket je prispel, nič ni počenega, zadovoljen sem, vendar je montaža trajala eno uro. Nisem razumel, čemu služijo deli številka 24 zadaj, izgledajo kot zaklepni sistem, vendar se premikajo v prazno in izhodna lestev, le potisniti je treba močno in se odpre, vendar ne dobro, saj pritisk ustvarja na spodnjo prečko. Kakor koli gledam, tako je na načrtu. Bi mi lahko razjasnili to zadevo? Prijazni pozdravi.
1 sporočila
gabriel
Pozdravljeni, Kakšna je višina same posode? Hvala za vaš odgovor, s spoštovanjem.
1 sporočila
stéphanie
Višina samega zaboja je 16 cm. S spoštovanjem
1 sporočila
emilie
Dober večer, zakaj ne morem izvesti plačila na 3 obroke za to kletko. Kar zadeva barvo, je ta naključna ali prejmemo samo barvo, ki je na sliki. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barva kletke je takšna, kot je prikazana na fotografijah. Kar zadeva plačilo na tri obroke, je možno, da to ne bo delovalo, če naročilo oddate preko pametnega telefona. Svetovali bi vam, da se obrnete na našo stranko podporo, kjer vam bo eden od naših svetovalcev pomagal izvesti naročilo. Naročilo lahko oddate in plačate tudi na tri obroke, če to storite preko računalnika. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni,
Kletka meri 1m62, ali je v to vključena tudi razširitev? Kako se kletka odpira? Ali se rdeči pladenj da odstraniti?
Hvala za vaš odgovor,
Kletka meri 1m62, ali je v to vključena tudi razširitev? Kako se kletka odpira? Ali se rdeči pladenj da odstraniti?
Hvala za vaš odgovor,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razširitev je vključena. Kletka se odpira po celotni dolžini zaradi belih sponk. Rdeč pladenj je neločljiv del bež dela. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
loic
dober dan, ali je na kletki 160 CM morda majhna stranska odprtina? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, možno je odpreti stran, na kateri se nahaja razširitev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michele
Pozdravljeni,
- Ali je kletka 160 prodana skupaj z razširitvijo?
- Se lahko oba elementa združita v enega (odstranjena pregrada)?
- Je širina 60 ali 50?
- Ali obstajajo še druge barve?
Lep pozdrav.
- Ali je kletka 160 prodana skupaj z razširitvijo?
- Se lahko oba elementa združita v enega (odstranjena pregrada)?
- Je širina 60 ali 50?
- Ali obstajajo še druge barve?
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletka se prodaja z dodatkom. Dolžina je 162cm, širina 60cm in višina 50cm. Pregrada se lahko odstrani, saj je namen ponuditi več prostora vaši živali. Barva je naključna glede na dobave dobavitelja in je lahko drugačna od tiste na sliki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elise
Ali je mogoče dobiti podaljšek z vsake strani?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni mogoče dodati več kot eno razširitev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, lahko temu modelu dodamo še enega z 1 m, da dobimo zelo veliko kletko? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni mogoče dodati še ene kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia