Vprašanja, razprave o izdelkih
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, prva fotografija prikazuje povsem nov model Krolik z zgornjim odpiranjem in stransko lestvijo, vendar so naslednje fotografije starega modela s sprednjim odpiranjem in brez lestve. Kateri model torej trenutno prejmemo, prosim?
1 sporočila
gwenaelle
Jaz sem ga kupil lani, odpira se spredaj (brez zgornjega odpiranja).
1 sporočila
louna
Pozdravljeni, naročil sem ga pred enim mesecem in je stari model, zgoraj ni odprtine, niti stranske lestve. Je zelo prostoren, a nekoliko krhek, ko odstranite zgornji del kletke za čiščenje, vendar dovolj preprost za ponovno sestavljanje.
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali je mogoče dodati še drugo razširitev na model velikosti 140 cm? Imam že kletko velikosti 140 za moja dva morska prašička, vendar bi jo rad še malo povečal, čeprav sta približno 3/4 ure na dan prosto po hiši. Hvala vam. Vprašanje sem zastavil neposredno dobavitelju FERPLAST, ki mi je potrdil, da je možno dodati razširitev kletki velikosti 140. Mnenja, ki sem jih prebral na tem istem spletnem mestu, govorijo enako. Hvala vsem.
1 sporočila
rebecca
Pozdravljeni, kot lastnik tega modela vam lahko potrdim, da ni mogoče dodati razširitve. Poleg tega odpiranje vrat sploh ni praktično. Lep dan :)
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, Ali je mogoče, da ne dodamo podaljška kletke? Če da, ali imate model montaže, prosim? Najlepša hvala, Céline
1 sporočila
emery
Pozdravljeni, da, to je izvedljivo, vendar zakaj bi kupili 140 in ga zmanjšali na 100? Če to naredite, ne bo tako dobro zaprt, saj bo konec zaprt le z mrežo, ki je le vstavljena.
3 sporočila
valerie
Opis govori o veliki stranski odprtini, vendar je na fotografijah ne vidimo… Kje je? Kakšne so približne mere odprtine?
5 sporočila
aurore
Da, možno je
2 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali je mogoče podaljšek na tej kletki ločiti od preostalega dela kletke? Kot model pri 160 cm?
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, ja, lahko ga odstranimo
2 sporočila
stéphanie
Ali lahko podaljšek uporabimo kot transportni boks?
1 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, ja, podaljšek je vstavljen in ga je mogoče odstraniti, če je treba skrajšati kletko.
1 sporočila
erika
Da, lahko ločimo podaljšek brez težav, in kletka se še vedno zapre
2 sporočila
dorine
da, podaljšek je mogoče ločiti, rešetka je po 1 m in ostaja 42, jaz ne ločujem, ker imam samo samice, vendar mi je koristilo za samico nekaj dni, nato pa sem jo odstranila in vse je potekalo zelo dobro, moj samec je v drugi kletki
1 sporočila
marianne
Da, to je mogoče.
1 sporočila
aude
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če se zgornji del lahko enostavno odstrani, da bi lahko redno prali posodo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Mrežasti del je enostavno odstraniti zahvaljujoč plastičnim sponkam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, ali je na vrhu kletke odprtina?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka ima veliko bočno odprtino, na vrhu ni odprtine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
dorine
ne ne