Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za kunce - 142 cm - Ferplast Krolik 140 Plus
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
isabelle
Ali del lesenega zajčnika prenese napade zajčjih zob? Bojimo se, da bo naš zajec zelo hitro pregriznil skozi njega. Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni, Imam kletko že več kot leto in moj zajec ni povzročil škode na lesu
2 sporočila
isabelle
Najlepša hvala za vaš hiter odgovor. Naš zajec je že napadel leseno palico v kotu stene. Ne vem, če veste, kaj mislim. Se je to že kdaj zgodilo tudi vašemu?
1 sporočila
quentin
Pozdravljeni, Moja zajklja pojé vse (kot stene, prečke kletke), vendar se ne spravlja na hišo.
1 sporočila
thierry
Živjo, naš zajec že celo leto ni niti dotaknil svoje lesene hišice, pa vendar dela neumnosti...
1 sporočila
maria-nieves
Pozdravljeni, ali višina kletke ustreza 50 cm? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina te kletke je res 50 cm, razen lesenega zabojčka, ki je manjši. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nelly
Pozdravljeni, ali je lesena koča vključena? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razširitev s hišico iz lesa je res vključena s to kletko Krolik. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
pascaline
Pozdravljeni, imam kunca z levjo glavo, ali je odprtina hiške dovolj velika in ali je kletka dovolj prostrana za to pasmo?
1 sporočila
jennifer
Da, mogoče je to odstraniti.
1 sporočila
sonia
Deli so snemljivi, zato jih ni nujno uporabljati.