Vprašanja, razprave o izdelkih
45 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
monique
ali je ta kletka zložljiva?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, del z mrežo se lahko zloži in poravna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cendrine
Pozdravljeni, videl sem, da je ta kletka primerna za pritlikavega zajčka. Ali to drži, če dodamo kotno stranišče? Če da, kakšno velikost stranišča priporočate? 25x35x16 se zdi veliko? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če uporabljate to kletko za pritlikavega zajca, vam odsvetujemo dodajanje kotne posode, saj bo to preveč zmanjšalo prostor. Izbrati boste morali večjo kletko, 100 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, Kdaj bo ta kletka ponovno na voljo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je trenutno v ponovnem dopolnjevanju zalog, na voljo bo v približno desetih dneh. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
lia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je skrivališče snemljivo? Hvala,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odstranljiva je, namestite jo lahko, kot želite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anh-hoa
Dober večer, ali bi bila ta kletka primerna za dve majhni samski morski prašički? Oklevam med to in Casita 80? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam, da izberete nekoliko večjo kletko, na primer Onyx 100. Dolžina 100 cm bi bila bolj primerna za dve živali in bi vam omogočila večje možnosti za ureditev počivališč, hranilnih in higienskih prostorov. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeur-onyx-100-zolia-100cm-p-28336.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče izvedeti barvo kletke, ki je trenutno na zalogi? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal vam ne moremo sporočiti barve in vam zagotoviti prejema določene barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jessie
Pozdravljeni, bi ta kletka bila primerna za dva samca podgane? (razmak med palicami?)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se ne zdi primerna za dva podgana.
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
iris
Pozdravljeni, ali je pri tej kletki "hišica" nujno postavljena v kotu na kvadratno? Pred časom sem videl to kletko s številnimi fotografijami in na eni izmed njih je bila "hišica" postavljena čez celotno širino kletke, kot pri modelu Rabbit 100. Pravzaprav iščem isti model kot Rabbit 100, vendar z dimenzijami te kletke. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal mi je, ampak kletka rabbit 80 ne obstaja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
jennifer
živjo, lahko damo pritlikavega zajca v to kletko ali ne hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka se zdi dovolj velika za pritlikavega zajca. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, ali lahko postavimo dve kletki eno na drugo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Odsvetujemo vam, da postavljate te dve kletki eno na drugo, saj obstaja nevarnost, da padeta in s tem stresata vaše živali.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Odsvetujemo vam, da postavljate te dve kletki eno na drugo, saj obstaja nevarnost, da padeta in s tem stresata vaše živali.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali se kletka Cavie 80 lahko namesti na kolesca kletke Casita 80? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta podpora ne bo primerna za vašo kletko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
zakaria
Pozdravljeni, koliko časa traja brezplačna dostava za to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker je ta artikel trenutno na zalogi, bo, če ga hitro naročite, potrebno računati s 24 urami za odpremo in od 2 do 5 delovnih dni za dostavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni,
Iščem kletko za prevoz našega majhnega pritlikavega kunca z nami na počitnice. Ali se ta tukaj popolnoma zloži???
Lep pozdrav,
Vanessa
Iščem kletko za prevoz našega majhnega pritlikavega kunca z nami na počitnice. Ali se ta tukaj popolnoma zloži???
Lep pozdrav,
Vanessa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletko je treba ob dostavi sestaviti, zato jo lahko brez težav tudi razstavite, vendar pladenj ostane tak, kot je. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
manon
živijo, ali je samotni zajec dober
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kletka Cavie 80 bo kmalu postala premajhna, saj zajec potrebuje kar nekaj prostora.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kletka Cavie 80 bo kmalu postala premajhna, saj zajec potrebuje kar nekaj prostora.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
manon
kakšne velikosti kletke potrebujem za mojega morskega prašička in zajca
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Velikost 100 ali 120 bi bila boljša.Lep pozdravEkipa Zoomalia
5 sporočila
manon
dober večer, imam morskega prašička in dobil bom angora zajca, ali ju lahko postavim skupaj
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne priporočamo vam, da ju postavite skupaj, saj zajec potrebuje veliko prostora in Cavie 80 bo premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne priporočamo vam, da ju postavite skupaj, saj zajec potrebuje veliko prostora in Cavie 80 bo premajhna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
magalie
Dober večer, rad bi imel vse dimenzije kletke, prosim. Širina, višina, dolžina. Iščem kletko, ki je malo večja od tiste, ki jo že imam, vendar dovolj visoka, da ima moj zajec dovolj prostora. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije so: (dolžina x širina x višina) 77x48x42 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije so: (dolžina x širina x višina) 77x48x42 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michelle
Pozdravljeni,
zanima me, ali je dno te kletke kvadratno reliefno ali gladko. Vnaprej hvala.
Lep pozdrav,
zanima me, ali je dno te kletke kvadratno reliefno ali gladko. Vnaprej hvala.
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dno kletke je mrežasto!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dno kletke je mrežasto!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexis
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je majhen prostor, kjer se lahko zajec skrije, dovolj velik za odraslega pritlikavega zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta kletka je primerna za pritlikave zajce, tudi odrasle, prav tako kot skrivališče.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
sophia
Pozdravljeni,Pravkar sem prejel to kletko, vendar so mi jo poslali poškodovano. Kako lahko uredim, da mi pošljejo novo v dobrem stanju?Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Prosimo, obrnite se na podporo Zoomalia v razdelku SAV.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mccartney
Pozdravljeni, kupil bom pritlikavega zajca, zato bi rad vedel, če bi mu ta kletka ustrezala, če bi imel dovolj prostora, da bi se v njej počutil dobro? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, ta kletka je povsem primerna za enega pritlikavega zajca. Če želite malo večji model, lahko izberete model Rabbit 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, ta kletka je povsem primerna za enega pritlikavega zajca. Če želite malo večji model, lahko izberete model Rabbit 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
manon
Pozdravljeni, trenutno imam 4 kunci, od teh sta 2 samca in neprestano se prepirata, vsaj eden preganja drugega. Me zanima, ali je ta kletka dovolj velika za pritlikavega kunca? Rad bi jih ločil, preden pride do poškodb. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da, ta kletka je primerna za enega samotnega pritlikavega zajca.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
4 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni, rad bi vedel, katere barve imate na voljo? Hvala. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na voljo so različne barve, na žalost pa si barve ne morete izbrati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na voljo so različne barve, na žalost pa si barve ne morete izbrati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia