Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za glodalce - 58 cm - Ferplast Cavie 60

25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laure
17 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, 1) koliko prostora bi nam ostalo, če bi v notranjost postavili posodo za mačje stranišče https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-litiere-zolux-eco-p-35144.html ? 2) Ali kletka pride popolnoma razstavljena?
Clément
1 sporočila
clément fr
Pozdravljeni, za prostor, ki bi ostal, je dovolj, da izračunate, če ima kletka 58 cm, posoda pa 38 cm, bi ostalo 20 cm. Kletka je zložena, ima majhne "zatike" (ne najdem natančnega izraza), ki omogočajo, da ko je kletka sestavljena, ostane na svojem mestu, vrata pa so razstavljena, ampak to je ravno tako enostavno kot preostali del.
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta kletka primerna za podgano, zdi se mi dovolj prostorna in z možnostmi za ureditev, toda kaj menite o razmaku med kletkami? Hvala :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ni primerna za podgano, ker je razmik med rešetkami prevelik. Poleg tega bo kletka z visokimi etažami in tuneli bolj privlačna za to vrsto glodalca. Tukaj je nekaj primerov primernih kletk: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rat-c-399-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Armelle
7 sporočila
armelle fr
Pozdravljeni, je mogoče dobiti razmik med palicami? Ali se lahko sirski hrček prebije skozi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam to vrsto izdelka za vašega sirškega hrčka. Razmak med palicami je namreč 2,5 cm. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
savina
7 sporočila
savina fr
živjo, rad bi vedel, katero kletko mi priporočate za samotnega kunca ušesa. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam to kletko: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeurs-rabbit-100cm-p-11752.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
William
1 sporočila
william fr
Rada bi naročila to kletko, vendar me sistem naključne barve ne navdušuje preveč. Želim si biti prepričana, da barva ne bo tista grozna zelena s prve fotografije :) Bi lahko preverili na zalogi, da mi to zagotovite? Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost nimamo možnosti izbire barve za ta izdelek. Vse je odvisno od dobave našega dobavitelja. Barve zabojnika ostajajo naključne.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Amelie
1 sporočila
amelie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katera kletka je najbolj primerna za moji dve morski prašički? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za dva morska prašička vam svetujemo večjo velikost: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeurs-cavie-80-p-11751-c-395.html

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Bernadette
1 sporočila
bernadette fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka dovolj velika za mojo malo morsko prašičko, ki tehta 1 kg in meri 23 cm, glede na to, da je sama v svoji kletki in redno hodi po mojem stanovanju? Trenutna kletka, ki jo imam, postaja pretežka za rokovanje. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je ta kletka primerna za vašega morskega prašička. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Marie victoire
4 sporočila
marie victoire fr
Pozdravljeni, Ali je ta kletka primerna za mojega morskega prašička, ki meri 19 cm? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Vaš morski prašiček se bo morda počutil utesnjenega v tej kletki. Ta se zdi nekoliko bolj primerna: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeurs-cavie-80-p-11751-c-395.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
NICOLE
6 sporočila
nicole fr
Razmišljam o nakupu kletke za morskega prašička, ref. Cavie 60: Prosim, sporočite mi, ali je v tem modelu predvideno notranje zatočišče. Ali ga lahko dobim posebej. Hvala za vaš odgovor. Že imam Casito 80, vendar je prevelika.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je dobavljena z senenim stojalom in napajalnikom. Tukaj je povezava do hišice, ki jo lahko kupite ločeno: https://www.zoomalia.com/animalerie/maisonnette-pour-rongeur-p-544.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
roxane
3 sporočila
roxane fr
Katera kletka bi bila najboljša za pritlikavega zajca? In kakšne so dimenzije? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kletka bi bila povsem primerna za vašega pritlikavega zajca. Kot je navedeno v opisu izdelka, so dimenzije tega artikla 58 x 38 x 31,5 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Estelle
3 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali izvajate dostave v čezmorske departmaje?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dostavljamo samo v celinsko Francijo in na Korziko.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, ali je dno kletke gladko ali pa je rebrasto? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dno kletke je zelo rahlo reliefno z majhnimi kvadratki.

Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Ali bi lahko dobil več podrobnosti o dimenzijah kletke, navedene so kot 58 X 38 X 31,5 glede na velikost, ali to ustreza dolžini(58) x širini (38) x višini (31,5)? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, to točno ustreza tem dimenzijam.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo