Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za kunce in morske prašičke - 100 cm - Caesar 3 double

39 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
melanie
1 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni, je mogoče zapreti luknjo, kjer je stopnišče, da bi resnično ločili obe kletki, ali pa obstaja dvojna kletka, ki ne omogoča dostopa do druge?
oceane
1 sporočila
oceane fr
zdravo, iščem hišico za svoje kunce, kot je tista, ki je bila v kletki. Potrebno je, da jo lahko obesimo. Mi lahko pomagate? lep dan
ISABELLE
18 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je na tej kletki možno plastični stranski steni zamenjati z žičnima mrežama, ker moj zajec grize plastiko in imam znotraj kletke seno in posodice za hrano ter vodo. Plastiki ne zaupam preveč, ampak mi velikost kletke ustreza.
Océane
2 sporočila
océane fr
Pozdravljeni, iščem zamenjavo za leseno lestev, vendar ne vem, kateri model naj izberem. Ali mi lahko prosim svetujete?
Myriam
1 sporočila
myriam fr
Absolutno!! Je res zelo prostorna
erika
3 sporočila
erika fr
Pozdravljeni, rada bi izvedela, kakšne so dimenzije med prečkami in ali so lahko prilagojene za podgane?
Claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, razmik je 3 cm, torej precej širok. Rekel bi, da je v redu za odrasle podgane.
Cassandre
2 sporočila
cassandre fr
Pozdravljeni, že približno 10 mesecev imam to kletko, ki sem jo kupil pri vas, zanima me, ali lahko kupim ločeno tudi stopnišče, prosim.
Mélissa
1 sporočila
mélissa fr
Pozdravljeni, je ta kletka primerna za dva pritlikava zajca? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je povsem primerna za dva pritlikava zajca. Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni,

Zanimalo bi me, ali je možno kupiti samo del te kletke, saj imam že kletko 100cm Zolia CAESAR (glej https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-a-lapin-cochon-d-inde-100cm-zolia-caesar-p-31325.html). Ali pa je, ker je v tleh/stropu luknja, potrebno vse kupiti naenkrat?

Hvala vnaprej.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ni na voljo v kompletu, ni mogoče kupiti le dela. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Bleuenn
1 sporočila
bleuenn fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije dostavnega kartona te kletke? Ali je možno jo ponovno zložiti ob selitvi? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, mere embalažne škatle so približno 105 x 55 x v 30 cm. Kletko se enostavno razstavi in prav tako enostavno ponovno sestavi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, razočaran sem nad delovanjem spletne strani, pod izbranim člankom mi je bila ponujena možnost plačila na tri obroke, vendar mi ob oddaji naročila ta možnost plačila nikoli ni bila ponujena, kar bi želel izkoristiti. Ali bi bilo mogoče to spremeniti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja ali težave, povezane z naročilom, lahko stopite v stik z našo službo za stranke na telefonski številki 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). Svetoval vam bo in vam pomagal oddati vaše naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom se lahko obrnete na našo službo za pomoč strankam na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetoval vam bo in vam pomagal oddati naročilo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Benoit
1 sporočila
benoit fr
Dober dan, ali lahko dam tri morske prašičke v to kletko, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bo ustrezala za 3 morske prašičke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, Ali je kletka dovolj velika za 2 morska prašička?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zahvaljujoč nadstropju lahko ta kletka brez težav sprejme dva morska prašička, ki bosta imela ves potreben prostor, da se bosta počutila udobno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni,Ali bi bilo mogoče dobiti to isto kletko, vendar dolžine 120cm?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kletke Caesar so na voljo v dveh velikostih: 80 cm in 100 cm, velikosti 120 cm ni na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lara
1 sporočila
lara fr
Je kletka res bež barve? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zaboj je sivo bež barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
eva
1 sporočila
eva fr
Pozdravljeni, kdaj bi bila kletka na voljo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka je na voljo po naročilu, naročiti jo morate, da jo prejmemo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Shannon
1 sporočila
shannon fr
Pozdravljeni, ali ima zgornji pladenj luknje, da lahko prehajajo od zgoraj navzdol? Ker je prijateljica naročila to kletko, vendar ni imela lukenj.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da gre za dvojno kletko z dostopom in rampo, tako da se lahko žival premika od ene etaže do druge. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Françoise
1 sporočila
françoise fr
živjo, rad bi vedel, če se lahko dve nadstropji kletke ločita, da bi jo lahko lažje očistil. Hvala F. Hotel
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da se etaže lahko ločijo za lažji dostop. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ANGELIQUE
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, ali imata obe kletki dve veliki odprtini spredaj, kot je pri 80 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ima majhno odprtino v zgornjem nadstropju in veliko odprtino na spodnjem delu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laura
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije dolžine, širine in višine te kletke? So na voljo še druge barve? Ali obstaja nevarnost, da bo zajec pojedel stopnice? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dimenzije so: 100 x 50 x 97 cm.

Te kletke so namenjene glodavcem, vendar vam ne moremo zagotoviti, da vaša žival ne bo grizla stopnic.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
francois
1 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, če lahko kletko razdelimo na dva dela, da damo enega zajca zgoraj in enega spodaj. Hvala lepa, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, te kletke ne morete razdeliti na dva dela (spodnji pladenj nima lopute, ki bi preprečila prehod).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, ali obstaja loputa, s katero bi lahko zaprli dostop do zgornje kletke? Želel bi narediti dve ločeni kletki. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne, na zgornjem pladnju ni lopute.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo