Vprašanja, razprave o izdelkih Klešče za striženje krempljev za majhne pse, mačke, male živali in ptice

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Naudet
1 sporočila
naudet fr
Pozdravljeni,Kupil/a sem to strižnik krempljev za našega pritlikavega zajca, mi lahko razložite varnost, ker ne razumemo, kako deluje.Hvala in lep pozdrav
Elise
3 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, obstaja majhen utor na mestu, kjer zarežete krempelj svoje živali, da ne greste predaleč pri rezanju in ji ne poškodujete. Obstaja še ena varnostna funkcija, ki omogoča zaprtje škarij (rezilo ob rezilo) s potiskom majhnega črnega gumba s prstom. Upam, da vam bo moj odgovor pomagal. Emmanuelle
Elise
3 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, na mestu, kjer poteka rez živali, je majhen utor, ki preprečuje preveč globok rez, s čimer bi lahko poškodovali vašega ljubljenčka. Obstaja še ena varnostna funkcija, in sicer možnost zapiranja škarij (rezilo proti rezilu) s potiskanjem majhnega črnega gumba s prstom. Upam, da vam bo moj odgovor pomagal. Emmanuelle

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo