Vprašanja, razprave o izdelkih Klešče za striženje krempljev s varnostnim sistemom
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, če sem prav razumel, se velikost 16cm zdi primerna za avstralskega ovčarja, kajne, prosim? Zobje so po mojem nastavljivi, tako da, ali jih lahko uporabljam, ko je mladič avstralskega ovčarja, prosim? Ali pa naj vzamem 12cm za mladiča in nato 16cm za odraslega? Hvala
2 sporočila
claire
Jaz uporabljam veliko za vse moje živali. Je zelo natančna in res nimam nobenih težav.
3 sporočila
cendrine
Hvala, Claire, pravkar sem naročil veliko velikost. Lepo popoldne.
1 sporočila
alice
Pozdravljena, Cendrine. Velikost 12 za majhne do srednje velike pse. Lep ponedeljek.
3 sporočila
cendrine
Hvala in srečen ponedeljek tudi vam.
3 sporočila
cendrine
Pozdravljeni, Katera velikost ščipalca za krajšanje krempljev bi bila primerna za mojega angleškega koker španjela? Klešče za nohte z varnostjo, 16 cm Ref. 38194 ali 12 cm Ref. 38193? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
louise
Pozdravljeni, Kakšna velikost krempljev bi bila primerna za mojega psa Akita Inu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, referenca 38194 bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Živjo, enako vprašanje za mojega siamskega mucka, ki bo zrasel?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mačjim krempljem ni treba rezati. Odsvetujemo vam uporabo tega izdelka za vašo mačko. Lepo pozdravljeni, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
catherine
Zakaj obstajata dve velikosti za ta nož za striženje nohtov? Kaj pomenita 12 cm ali 16 cm? In katero velikost naj izberem za mojega pritlikavega pinča? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo klešče za krajšanje nohtov velikosti 16 cm (velikosti so odvisne od živali in želene oblike reza). Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie