Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kakšne so notranje mere za velikost 45 in 50? Katero velikost mi priporočate za mojega cotona iz Tuléarja? (modela še vedno nisem našel…) Hvala. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 45 bo ustrezala vašemu psu. Da boste prepričani, lahko izmerite dolžino njegovega hrbta; če ta presega 45 cm, vam priporočamo, da izberete naslednjo velikost. Pes mora lahko zlahka zavzeti ležeči položaj, stisnjen v klobčič, v svoji postelji. Če je postelja nekoliko prevelika, bo to zanj dodatno udobje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
nathalie
Dober večer, ali košara vsebuje blazino? Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V tej košari ni blazine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V tej košari ni blazine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sarah
Pozdravljeni, katera velikost bi bila primerna za sibirsko haskijo samico? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 100 cm je primerna za vašega psa. Da bi vam pomagali pri izbiri postelje za vašo žival, vam priporočamo, da se sklicujete na naš blog članek: https://www.zoomalia.com/blog/article/comment-choisir-taille-coussin-chien.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
veronique
Kakšna je širina košar, ki so dolge 80 ali 90 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, širine košar so naslednje za košare dolžine 80 cm: 54 cm notranje in 56 cm zunanje širine. Širine košar dolžine 90 cm so naslednje: 59,5 cm notranje in 62 cm zunanje širine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia