Vprašanja, razprave o izdelkih Set keramičnih posod Eat on Feet
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
irulan
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za huskyja?
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, katero velikost bi mi priporočali za mojega psička mešanca med staffordom in belgijskim ovčarjem?
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, ali mi lahko posredujete skupne dimenzije nosilca + posode za model s premerom 15 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Skupne dimenzije so 35 x 18 x v 8 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marlene
Pozdravljeni, kakšna je višina med tlemi in posodami?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina je 7,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali je to primerno za mladička buldoga? Če da, kakšna velikost? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Najmanjša velikost bi morala ustrezati vašemu psičku. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cecile
Živjo, ali je mogoče najti te sklede posamično, ker sem eno razbil. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost na tem modelu ne prodajamo posod posamezno. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
pauline
Pozdravljeni, zanima me, kakšno velikost naj vzamem za psa, tipa beauceron (manjši od čistokrvnega)? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega psa vam priporočamo model: Komplet posod Eat on Feet, 2 × 1,6 l/ø 20 cm, bela/črna Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
sandrine
Dober večer, po vašem mnenju, kakšno velikost naj izberem za havajskega bišona? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam model 2x0.6l ali model 1.6l. Za tip psa, ki ga imate, večjega ne boste potrebovali. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia