Katero plazilico izbrati?

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Pozdravljeni vsi, star sem 14 let in že 3 leta si želim videti plazilca

Predlagali so mi tri

geka (leoparda)

pogona

elaphe guttata

in kako prepričati mojo mamo

Ali je letos kakšna borza plazilcev v okolici Pariza?

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

seveda, kača koruznica je tisto, kar sem omenil, a kot vidim, bi lahko tudi imel boa ali pitona (ne prevelikega) če se odločim za kačo

anthony
3 sporočila
anthony fr

Ne začnite s kraljevskimi pitoni ali boami, če ste začetnik v teraristiki. Kraljevski piton je občutljiv na stres, boa pa je finančno drag, če upoštevamo terarij, prehrano in pozornost, ki jo zahteva njegov karakter in moč.

xavier
6 sporočila
xavier fr

svetujem ti bolj pitona, če si potrpežljiv in če dobro obvladaš vrsto ni razloga, še posebej če si resnično želiš......najprej izračunaj stroške za opremo, največ 150 evrov, sicer 200 do 250 evrov......terarij, okras, skrivališča itd......tvoj piton te bo stal med 50 in 100 evrov, če živiš blizu Pariza, imaš trgovino La Ferme Tropicale, ki je zanesljiva, moje kače so od tam.....kar zadeva prepričevanje mame......na tem mestu ti ne moremo pomagati...vso srečo..za elaphe tudi dobra ideja, ne nagibaj se preveč k boa, saj bo večji in močnejši.....odločiti se boš moral sam......glede hranjenja itd.......!!

Julien
18 sporočila
julien fr

- Mislim, da bi za začetek s kačami bil Guttatus dobra izbira, pri kuščarjih pa ti priporočam Eublepharisa

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo