Katero žival posvojiti?
Pozdravljeni, sem jaz, vem da sem ustvaril temo, kjer naj bi imel kunce, ampak katere živali mi svetujete (ne morem imeti mačke ali psa)
Živim v veliki hiši z velikim vrtom
Zdaj sem dobil idejo o dihurju, ampak kaj menite vi
Stara sem 14 let, kmalu bom 15 let in sem zelo aktivna ter obožujem živali, razen podgan, miši in oktonov.
Ribe so resnično čudovite, še posebej bojna riba, na katero se hitro navežemo
Če želiš informacije o bojnih ribah, vprašaj me, če hočeš!
Jaz bi si bolj želel žival, ki ni riba, in da je nežna/za crkljanje
Kaj mi priporočate?
Poltret?
"naj bo nežen/crkljiv"
K ribam se hitro navežemo in so zelo radovedne, moja na primer, ko pridem v prostor, kjer je, hitro pride bližje in se pritisne na steklo, da me opazuje med plavanjem
"Fretka?"
Mislim, da se spominjam, da fretka ni ravno prijetno dišeča, poleg tega pa moraš pripraviti kletko z najmanj 4 nadstropji....
Potem pa jaz nisem tisti, ki ti bo predlagal stvari, ker že dva zajca zahtevata veliko vzdrževanja in časa (in denarja za opremo, hrano ...), ki ga moraš posvetiti njima!!!!
Je pa tudi hrček, ki je smešen!!!!!
ŽIVIJO
Jaz bi ti priporočal, da vzameš hrčka!!
Imam hrčka in to je res res smešno
jaz bi namesto dveh zajcev predlagal žival, s katero se lahko igramo in ki je živahna ter da na primer prepozna svojega lastnika.
morski prašiček je prisrčen, zelo nežen in ljubeč, imel sem jih 3 in bili so mi zelo všeč
ok hvala,
Čez teden dni dobim svojo samičko zajca
Imela bo kletko RABBIT 100 DOUBLE
In ko bo stara 8 mesecev, jo bom parila s samcem zajca mojega strica
In po enem leglu jo bom sterilizirala^^
Pozdravljeni,
"
In ko bo stara 8 mesecev, jo bom parila z zajcem od mojega strica
In po enem leglu HOP sterilizacija"
Zajce to izjemno stresa, da so v gestaciji, poleg tega je toliko zapuščenih zajcev, zakaj bi torej rodili nove?
Ampak to je tvoja izbira!
Osebno je treba upoštevati tudi tvojo starost! In vse je odvisno od značaja živali! Tudi če žival na koncu ni preveč za crkljanje, boš moral/a zanjo skrbeti!
Imel/a sem zelo crkljivega zajca in drugega, ki je komaj dovolil, da sem roko dal/a v njegovo kletko!
Na splošno so za moje izkušnje z glodavci zelo crkljive živali podgane!
Hamsterji na splošno raje niso preveč rokovani, čeprav so ljubki!
In činčile, kljub super mehki dlaki, so bolj za to, da se zabavajo pri tekanju naokoli kot pa za crkljanje ^^