kateri pes za stanovanje?
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
67 sporočila
leonardo
<left>Pozdravljeni, rad bi vedel, katero pasmo psa mi priporočate za bivanje v stanovanju. Na voljo je vrt, ki naj ne laja preveč....</left><left>Prosim, kaj mi svetujete?</left><left>Prej, ko sem bil mlajši, sem imel francoskega buldoga. Star sem 16 let.</left>
1 sporočila
zoe
zdravo, jaz imam shih tzu, ki lahko živi v stanovanju in moj ne laja, zato mislim, da obstajajo tudi drugi takšni
5 sporočila
marie
<left>Priporočam posvojitev iz zavetišča, ne samo, da bo ceneje ali po zmerni ceni za cepljenega, čipiranega in steriliziranega psa/mladiča, temveč boš pridobil tudi mnenja prostovoljcev o psu, ki ti najbolj ustreza. Pomembno ni samo imeti določene pasme, (res je, da bi bilo bolje imeti mirnega psa, ki ni prevelik in ne laja preveč), temveč potrebuješ tudi psa, ki ga lahko dresiraš. Vsak pes, ki je ustrezno dresiran, je lahko tak, kot si želiš.</left><left>Glede pasme to ni pomembno, pojdi v zavetišče in našel boš svojega ljubljenčka, ki bo ustrezal tvojim fizičnim kriterijem in s katerim se boš dobro ujel.</left><left> </left>
134 sporočila
equipe
Pozdravljeni, potrebujete psa, ki nima velike potrebe po teku in gibanju, precej mirnega. Zagotovo boste našli srečo v zavetišču za živali (SPA), kjer vas bodo usmerili k psu, ki vam ustreza. Lep pozdrav
Ekipa Zoomalia
25 sporočila
inès
Strinjam se z njimi, v zavetišču boste rešili psa, dobili ga boste po razumni ceni in poleg tega bo v dobrem zdravstvenem stanju.