kateri pes za stanovanje?

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr
<left>Pozdravljeni, rad bi vedel, katero pasmo psa mi priporočate za bivanje v stanovanju. Na voljo je vrt, ki naj ne laja preveč....</left><left>Prosim, kaj mi svetujete?</left><left>Prej, ko sem bil mlajši, sem imel francoskega buldoga. Star sem 16 let.</left>
zoe
1 sporočila
zoe fr

zdravo, jaz imam shih tzu, ki lahko živi v stanovanju in moj ne laja, zato mislim, da obstajajo tudi drugi takšni

Marie
5 sporočila
marie fr
<left>Priporočam posvojitev iz zavetišča, ne samo, da bo ceneje ali po zmerni ceni za cepljenega, čipiranega in steriliziranega psa/mladiča, temveč boš pridobil tudi mnenja prostovoljcev o psu, ki ti najbolj ustreza. Pomembno ni samo imeti določene pasme, (res je, da bi bilo bolje imeti mirnega psa, ki ni prevelik in ne laja preveč), temveč potrebuješ tudi psa, ki ga lahko dresiraš. Vsak pes, ki je ustrezno dresiran, je lahko tak, kot si želiš.</left><left>Glede pasme to ni pomembno, pojdi v zavetišče in našel boš svojega ljubljenčka, ki bo ustrezal tvojim fizičnim kriterijem in s katerim se boš dobro ujel.</left><left> </left>
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni, potrebujete psa, ki nima velike potrebe po teku in gibanju, precej mirnega. Zagotovo boste našli srečo v zavetišču za živali (SPA), kjer vas bodo usmerili k psu, ki vam ustreza. Lep pozdrav

Ekipa Zoomalia

Inès
25 sporočila
inès fr
Strinjam se z njimi, v zavetišču boste rešili psa, dobili ga boste po razumni ceni in poleg tega bo v dobrem zdravstvenem stanju.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo