Kateri notranji repelent za mačke izbrati?
Pozdravljeni,
to je za preprečiti, da bi moj maček zagrabil moje zavese, preproge in pohištvo s svojimi kremplji, ali bi bil "Attrac'spray" učinkovit? Kako dolgo učinkuje ta izdelek? Hvala za vaš odgovor v zameno.
Živjo, kiki,
Res je, uporabljam ta izdelek in je učinkovit..... Ampak je potrebno nanos obnoviti vsake 3 do 4 dni; ker pa "steklenička" vsebuje malo izdelka, je na koncu zelo drag.
Ampak sem preizkusila več "repelentov" in to je edini, ki je resnično odvračajoč, razen za enega od mojih samcev (čeprav kastriranega), ki urinira glede na svojo voljo!!
Hvala, Geneviève, za vaš odgovor. Ko obiščemo spletno stran Zoomalia, je zmeda med obema izdelkoma; če kliknem na sliko "Répul'cha"t, se pojavi "Attrac'spray"!!! Tako da ne moremo dobiti "répul'.... To sem včeraj že prijavil, vendar nisem prejel odgovora ali popravka. Lep pozdrav.
Prej sem kupoval "repul'chat", ki je bil (kot se meni) ista stvar kot "attrac'spray".....Zdaj je nemogoče najti "repul'chat" (razen na drugi spletni strani) - vendar je steklenička popolnoma enaka. Škoda, da nisem obdržal stare stekleničke, da bi preveril sestavo.......
In ritem, s katerim ga uporabljam, je enak kot pri starem "repul'chatu".....
Tudi jaz sem se spraševal o tem, vendar nihče ni odgovoril ......na žalost....
Vesele praznike vam in vašemu mucku