Forum za akvaristiko

Kateri neon izbrati

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SEBASTIEN
1 sporočila
sebastien fr

Pred približno 4 meseci sem namestil dve neonski cevi T8 30Watt za akvarij SUN-GLO 4200K in presenečenje razvoj alge na rastlinah, steklu in na vrhu gramoza. Svetovali so mi, da namestim eno rožnato in eno rumeno cev, kaj mislite o tem? In kakšno moč naj izberem za 180 litrov vode. Rad bi namestil en neon, ki bi poudaril moje zlate ribice, in en neon za rastline ter boj proti algam.

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Kot smo vam svetovali, namestite belo in rožnato neonsko luč. Prav tako poskusite zmanjšati čas osvetlitve.

Želimo vam lep dan.

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljeni,

kakšna je kakovost vode v akvariju in kako pogosto ter v kakšni količini opravljate menjavo vode?

Nato, kakšna je starost trenutnih neonk, in predvsem, izogibajte se neposrednemu sončnemu obsevanju, kajne?

60 W razsvetljave je zelo dobro; vendar je treba kolikor je le mogoče izogibati se beli svetlobi (v njenem spektru je modra barva, ki spodbuja rast alg); cevi NTX (oddajajo rožnato svetlobo) so zelo dobre, če še vedno obstajajo.

Aquariophilesko.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo