Katere brikete in pašteto je potrebno?

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
danielle
1 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni, ravno sem prebrala vaš forum in potrebujem pomoč. Moja psička, moj dojenček, je bolna. Stara je 6 let in pred leto in pol je bila operirana zaradi črevesne zamašitve. Od takrat veterinarji predpisujejo gastrointestinalne brikete in pašteto. Težava je, da danes tehta le 14,8 kg, kar za nemškega ovčarja ni normalno. Veterinarji so predpisali antibiotike, probiotike, Smecto in protidiaroična sredstva, a nič ne pomaga. Ima tekoče rumenkaste iztrebke, sicer pa dobro je in pije, vendar je zelo hitro izgubila veliko teže, z 22 kg na 14,8 kg v nekaj mesecih. To ni normalno. Veterinarji ne naredijo ničesar, niti krvne preiskave; sama sem morala zahtevati analizo njenih iztrebkov. Le rekli so mi, naj povečam njene obroke paštete na 200 g ob treh obrokih. Trenutno uporabljam Pro Plan Gastrointestinal, a nič ne pomaga. Izgubljena sem in ne vem, kaj naj naredim, boli me srce, ko jo vidim kot okostje, nihče pa ne ukrepa. Vem, da žitarice niso dobre za pse, veterinar pa pravi, nasprotno. Prosim vas, pomagajte mi in svetujte, ker jokam sama ob pogledu nanjo v takšnem stanju. Hvala v naprej za vaš odgovor. Danielle
Josiane
2 sporočila
josiane fr
Strinjam se z Jane o barf prehrani. Našli boste veliko spletnih strani, ki vam bodo pomagale pri prehodu. Veterinarji vam prodajajo brikete, narejene iz živali, ki so bile klavnih odpadkov. To je njihov zaslužek. So najmanj primerni za svetovanje o prehrani, saj samo prodajajo izdelke. Na žalost.
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljeni,Spominjamo vas na temeljno pravilo tega foruma: nobena informacija, ki ima reklamni značaj (povezave do spletnih strani, produktov, konkurentov...) ni dovoljena. To pojasnjuje zakaj so bila sporočila, ki omenjajo konkurenčne proizvode, izbrisana. "Ta zasebni prostor je odprt za vse razprave, ki so povezane z vašimi hišnimi ljubljenčki, izkušnjami in znanjem o različnih temah. To je prijeten kraj, kjer so Zoomalijenci vabljeni k izmenjavi informacij o temah po lastni izbiri.Lahko objavljate svoje komentarje pod svojim imenom ali anonimno. Vsebina je dostopna za branje vsem in jo lahko brez predhodnega obvestila zbriše uredništvo, če se vsebina šteje za reklamno (konkurenčne spletne trgovine z živalmi, skupinsko financiranje preko Litchi, prošnje za donacije), tendenciozno ali neprimerno (žalitve, obrekovanje, grožnje, obtoževanja, rasizem, seksizem).Za vsa vprašanja, ki se nanašajo na dostavo vašega naročila, zamude pri dostavi, točke zvestobe, kontktirajte Servisno stranko preko vašega uporabniškega prostora tako, da se prijavite v svoj račun in izberete primeren primer."Lep pozdrav,
Inès
5 sporočila
inès fr
Pozdravljeni, mislim, da bi morali prenehati s konzervirano hrano, ker je zelo bogata z vodo in revna s kalorijami (ki so potrebne, da vaša psička ponovno pridobi na teži). Žita niso nujno slaba za pse, obstajata dve šoli misli: ena je za žita in druga proti, vi pa se odločite. Povečajte količino briketov (z žiti ali brez) (po potrebi jih zmehčajte z juho, da bodo bolj privlačne, lažje prebavljive, ker so mehke in hidrirajte vašo psičko). Povečajte količino briketov za 50 % in dodajte 75 g dobro kuhanega rjavega riža (20–25 minut). Ogljikovi hidrati pomagajo pridobiti na teži, zato jih močno povečamo. Zvečer povečajte začetno količino briketov za 20 % in dajte 30 g riža, pri naslednjem obroku povečajte začetno količino briketov za 30 % in dajte 50 g riža, pri drugem obroku povečajte začetno količino briketov za 40 % in dajte 75 g riža, ob naslednjem in vseh naslednjih obrokih povečajte začetno količino briketov za 50 % in dajte 75 g riža do pregleda pri drugem bolj usposobljenem veterinarju od tistega, ki ga imate trenutno. Zmanjšajte količino konzervirane hrane za 20 %, nato za 50 %, nato za 75 %, dokler popolnoma ne prenehate. Zamenjajte veterinarja, ki vam bo svetoval, kako naj vaša psička pridobi na teži in bo vašo psičko postavil pod nadzor. Zamenjajte brikete za tiste, ki so zelo bogati z maščobami. Upam, da sem vam pomagal.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo