Katera preproga, oprsnica... Za mastifa

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angelique
2 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni. Pravkar smo posvojili mastifovega mladička, ki bo kmalu star 4 mesece in zelo hitro raste. Kot odrasel pes bo velik približno 85 cm in tehtal okoli 100 kg, zato je težko sedaj izbrati dober blazino, ki mu bo kljub njegovi teži nudila udobje. Enako velja za izbiro oprsnice. Če mi lahko kdo svetuje, bi bilo to res prijazno. Hvala
Lucie
11 sporočila
lucie fr
<left>Pozdravljeni, osebno bi za preprogo izbral nekaj, kar se ne obrabi prehitro in se lahko zelo enostavno opere. Obstajajo velike penaste preproge, ki so v redu, a ker bo vaš pes kot odrasel precej velik, ni veliko izbire. Druga možnost je plastična košara skupaj z vzrejnim odejo, ki jo najdete na tej spletni strani ali drugod.</left><left>Svetujem proti uporabi oprsnice, še posebej pri velikem psu, saj oprsnica pokriva celo prsni koš, in pes bo uporabil vso svojo moč, da vas vleče naokoli... na začetku, ko je še mladič, je bolje izbrati ovratnico iz tkanine za učenje hoje na povodcu in ob nogi (kar je vseeno bolj prijetno kot pes, ki ves čas vleče na povodcu) ;)</left>
Angelique
2 sporočila
angelique fr
Hvala za nasvete. Kar se tiče oprsnice, razmišljal sem o tisti iz Animalina (oprostite za konkurenco, ampak te se dobijo samo pri njih), ki ima sprednji priklop, ki lahko drsi zelo rahlo, sem mislil, da z njo ne bo mogel uporabiti vse svoje teže za vlečenje? Seveda je naš cilj naučiti se sprehajati ob meni, ne da bi vlekel, in to poskušamo doseči. Začenja se izboljševati, dela se z prijateljsko in pozitivno metodo z uporabo kliker treninga, ki ga hkrati tudi odkrivam in zdi se, da zelo dobro deluje. Še enkrat hvala.
Lucie
11 sporočila
lucie fr

Da, če bo uporabljal klasičen oprtnik, bo manj uporabljal svojo moč, potem pa je tvoja odločitev, če pa delaš s klikerjem in to obrodi sadove, toliko bolje in potem morda niti ne potrebuješ ovratnika, toda ko bo lahko prosto tekal brez povodca, so naši kosmatinci vseeno veliko bolj sproščeni.

Jaz osebno svojim psom nikoli nisem dajal oprtnika, samo ovratnik, z glasom in božanjem za nagrado, bodisi za hojo ob nogi, sedenje, ležanje, ne premikaj se ...

Nikoli nisem dajal priboljškov ali briketov za vzgojo, ker to ne pomaga krepiti vezi med lastnikom in psom, ta čustvena vez je pomembna, mora

Lucie
11 sporočila
lucie fr

Izogibati se moramo ustvarjanju povezave samo iz interesa do sladkarij, vsaj po mojem mnenju. To je to. Nadaljujte dobro.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo