Katera kletka je primerna za 2 gerbili? Predvsem, kakšne so primerne dimenzije?

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tiffen
6 sporočila
tiffen fr

Pozdravljeni,

]Imam 2 gerbilki in želim jima nuditi kletko, ki je primerna za njun način življenja. Ali mi lahko nekdo priporoči model in predvsem dimenzije za moji 2 gerbilki? Trenutno sta nameščeni v kletki gabry 50. Spodaj je iz stekla, zgoraj pa iz rešetke. Ta kletka se mi zdi zelo praktična, vendar se bojim, da sem se zmotil glede dimenzij. Bojim se, da se bosta moji 2 gerbilki kmalu počutili utesnjeno.

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljen Tiffen,

tukaj je nekaj odgovorov: https://www.zoomalia.com/blog/article/cage-et-barreaux-pour-rongeurs.html#gerbille

in primer kletke

Lep dan

Elodie iz Zoomalie

Tiffen
6 sporočila
tiffen fr

Hvala, pogledal bom to.

Celia
3 sporočila
celia fr

Prave dimenzije so:

dolžinaxširinaxvišina=1mx30cmx40cm

(za višino nisem povsem prepričan)

Upam, da sem ti pomagal

Poljubi

Valentine
1 sporočila
valentine fr

Sem ogorčena zaradi tega, kar sem pravkar prebrala!

Elodie iz Zoomalie ti svetuje kletko, ki sploh ni primerna za gerbile!!!!

Potrebujejo vsaj 10-15 cm debelo plast konopljine stelje, da lahko kopljejo rove. Razložite mi, kako boste dali steljo v to kletko??

Kot pravi Vanille, so za 2 gerbili optimalne dimenzije 1mx40x40. Najboljša možnost za bivališče gerbil je akvarij ali terarij. Na akvarij lahko naredite pokrov iz mreže za ventilacijo.

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Res je, predlagana kletka ni primerna za gerbilo, prišlo je do napake, za kar se vam opravičujemo.

Namesto te vam predlagamo naslednjo vrsto kletke:

https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-gerbille-hamster-habitat-p-20366.html

Ta kletka bo omogočila, da v njej ustvarite dovolj debelo plast stelje, tako da bo vaša gerbila lahko kopala rove.

Lep pozdrav

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo