Katera igrača bi zanimala mojo zajkljo?

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Astride
7 sporočila
astride fr

Pozdravljeni vsi,

Imam kunčico, ki je zelo težavna in včasih agresivna.

Poskusila sem ji dati veliko igrač, vendar se jih bodisi ne dotakne, bodisi renči in me poskuša ugrizniti. :/

In tako je cel dan ležala v svoji kletki in ni delala ničesar (prej sem jo dala ven na vrt).

Če bi mi lahko priporočili kakšno posebej učinkovito igračo, ki je delovala pri vašem kunčku, in če je bil vaš kunček prej enak, mi pojasnite, kako ste dosegli, da mu ni bilo več dolgčas. Hvala.

Inès
25 sporočila
inès fr
Poskusi mogoče s korenčkom za žvečenje, pri mojem zajcu deluje zelo dobro, celo preveč, da sem ga moral odstraniti LOL. Če pa imaš povodec in ravno tako igračo za žvečenje, lahko s pomočjo povodca pripneš kavelj povodca na igračo, preostanek povodca pa na kletko. Moja zajklja to obožuje in skače na vse strani, da bi se igrala z njim. Upam, da sem ti pomagala, Ines
Delphine
10 sporočila
delphine fr

Pozdravljena, moja najstarejša zajklja ima točno tak značaj kot tvoja Eglantine_S ;)

Zelo je zaposlena, saj veliko hodi ven in ima dostop do hiše. Kar ji je všeč, so tuneli iz lesenih hlodov in hišice iz lesa. Plezala bo po njih, grizla jih bo, poskušala jih bo dvigniti itd. Ampak normalno je, da zajec popoldan spi, saj so najbolj aktivni zjutraj in zvečer, včasih celo ponoči!!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo