Vprašanja, razprave o izdelkih Praskalnik iz kartona za mačke ZOLIA Flory z vključeno mačjo meto

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CATHERINE
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, ali je treba dati mačjo travo v praskalnik? Hvala
VERONIQUE
1 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni, To ni obvezno, ampak praskalnik bo s tem le še bolj privlačen.
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, da, potresite malo mačje mete na praskalnik, mačke to obožujejo.
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Da, lahko posujete praskalnik z nekaj mačje mete. Vaš muc bo to še posebej cenil.
SEVERINE
1 sporočila
severine fr
Lahko, vendar ker je votel in brez dna, vse pade na tla
elisabeth
2 sporočila
elisabeth fr
da, treba je po prasku za mačke potresti strgalo in vaša mačka bo šla opravljat svoje kremplje
Chantal
1 sporočila
chantal fr
S potresanjem trave na praskalnik bo vaša mačka hitro privabljena in si bo tam brusila kremplje... To je super učinkovito, in večkrat naročim več kosov hkrati, da ji ne zmanjka.. Včasih se celo uleže nanj in res uživa.. poleg tega so preobrnljivi...
Christiane
1 sporočila
christiane fr
Posujete ga na praskalnik in vaša mačka bo zelo rada šla nanj.
SANDRINE
3 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, moj maček ga uporablja tudi brez trave
Émilie
1 sporočila
Émilie fr
Ne, ni obvezno, nekateri mački so neobčutljivi na mačjo meto.
Laurence
4 sporočila
laurence fr
Mojim ni potrebno, saj si svoje kremplje brusijo brez mačje mete.
ANDRE
1 sporočila
andre fr
Maček ima rad vonj, a prav tako obožuje obliko sadilnika za spanje, saj mu služi za sprostitev. Z zelišči ali brez njih je to najboljše za moje mačke.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo