Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda iz kamna za zajce
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, rad bi izvedel dimenzije sklede s prostornino 750 ml. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zunanji premer je 16 cm. Notranji premer je 13,5 cm. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
kirsten
Pozdravljeni, ali mi lahko sporočite višino, premer in težo največje sklede (1000 ml)? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina je 7 cm, premer je 18 cm in teža znaša 0,923 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni,Lahko prosim poveste dimenzije (premer in višina) za: Kameni zajčnik 250 ml Ref 20194Hvala vnaprejLep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, notranji premer je 8 cm, skupna višina pa 4,5 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
5 sporočila
laura
Pozdravljeni, skleda se je razbila, ko sem jo prejel, kaj naj storim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da preko vašega računa Zoomalia vzpostavite stik z našim servisom za stranke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da preko vašega računa Zoomalia vzpostavite stik z našim servisom za stranke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
elodie
Pozdravljeni, Ali je skleda lakirana znotraj in zunaj? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Samo dno sklede ni glazirano.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Samo dno sklede ni glazirano.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
6 sporočila
elodie
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste velikost in težo sklede s prostornino 750 ml in 1000 ml? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Tehtata znašata približno 900g in 1,2kg.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Tehtata znašata približno 900g in 1,2kg.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
denis
Pozdravljeni, je lakirana skleda res dobro tesna, da se lahko uporablja kot napajalnik? HVALA dv
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Posoda je vodotesna in robustna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Posoda je vodotesna in robustna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
chriss
Pozdravljeni, lahko mi prosim posredujete premer, višino in težo kamnite posode s prostornino 500 ml (vaša referenca 20195)? Hvala, Chriss
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, premer sklede je 12,5 cm in njena višina 5,5 cm. Njena teža je približno 1 kg.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia