Vprašanja, razprave o izdelkih Mineralni kamni in soli s stojalom za morske prašičke in zajce

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anne-Laure
10 sporočila
anne-laure fr
Pozdravljeni, kakšen je namen dajanja soli zajcem in glodalcem, prosim? Mislil sem, da je sol slaba za zdravje živali. Imam zajce in činčilo. Hvala
Coline
4 sporočila
coline fr
Pozdravljeni, kupila sem ga za svojega zajca in ne vem, ali je to dobro za zdravje ali ne.. Videla sem na internetu, da je to dobro za zobe. Kakor koli že, zajec tega izdelka ne mara prav posebno.
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, solni kamen preprečuje, da bi imel zajec ledvične kamne, njihov urin je zelo vsebuje veliko kalcija in odkar mu dajem sol, sem opazil, da ko operem njegov pladenj, je manj vodnega kamna, to mu koristi.
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
To ne škoduje zobem, ker liže kameno sol, vendar za zobe, mu dajte majhno leseno hiško, suh seno, to bo zanj veliko veselje, da grize.
Coline
4 sporočila
coline fr
Pozdravljeni, hvala za informacije... Na internetu je veliko stvari, ki niso nujno resnične... Hvala za nasvet, res je, že ima vse to, vendar pa, ali moj zelo majhen zajec pri štirih mesecih res potrebuje solni kamen?
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
Za navajanje je najbolje začeti čim prej, polizal jo bo po potrebi in to ga bo spodbudilo k pitju, kar je zelo dobro za njegova mala ledvička, po drugi strani pa mora biti hrana vedno suha, najsi bo to korenje, sveža solata, ne sme biti vode na njej, jaz jih obrišem z brisačo, upam, da vam bodo moji majhni nasveti zelo v pomoč, naredite velik objem svojemu majhnemu zajčku
Coline
4 sporočila
coline fr
Zelo dobro, hvala lepa, imam še zadnje vprašanje. Trenutno mu dam stekleničko vode, ki jo menjam vsaka 2 dni (poleti seveda vsak dan). Zdi se mi, da pije precej dobro, približno 120 ml na dan. Ker se posoda z vodo umaže že po 30 minutah... Je steklenička primerna?
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
Ima posodo z vodo, vendar v njegovi kletki ni stelje povsod, ampak je samo majhen kotiček v kotu, škoda, da vam ne morem pokazati njegove postavitve, ker bi vam to lahko dalo ideje, kot steljo mu dam konopljino in jo menjam na vsaka dva dni, saj zajec vedno urinira na istem mestu, zato vam svetujem, da postavite kotno stranišče v kot, kjer se izprazni, to vam bo zmanjšalo delo in pripomoglo k velikem prihranku
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
Vendar spi na kavču, sprehaja se po hiši, ne grize in ne poškoduje ničesar, ker ima veliko lesenih stvari, ki jih lahko gloda (poleno, hiška, leseni okrogli), obožuje
Coline
4 sporočila
coline fr
Ja, res je, ima mačje stranišče v kotu – stranišče, ki ga uporabljam, je super. Ponoči in ko sem v službi, je zaprt v kletki, sicer pa je preostanek časa popolnoma svoboden po stanovanju. Zato sem mu v dnevni sobi postavila stranišče, a tja ne gre. Kljub temu, da v kletki opravlja na stranišče, v stanovanju ne lula po tleh, ampak na odeje... Ne vem, če bo to s staranjem nehal delati... Ampak v redu je, zelo ga imam rada in zato mi ni težko porabiti 30 minut na dan za čiščenje za njim. Imam tudi mačko, in sta si prav dobra prijateljica, kar je zabavno.
Sylvie
6 sporočila
sylvie fr
Poskusite postaviti mačji pesek na odejo, kjer je opravil potrebo, saj moj maček je dvakrat opravil potrebo na mojem kavču in dobil je kazen. Zdaj ve in takoj, ko potrebuje, gre naravnost v svoj pesek, ki je v kletki. Ko pa gre zame, ne glede na to, ali je noč ali ko me ni doma, ima vedno svobodo. Seveda pa so električni kabli skriti.
LOIC
1 sporočila
loic fr
Pozdravljeni, katero velikost mi svetujete za mojega podgana?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašo podgano vam svetujemo mineralne solne kamne z nosilcem, 2 kosa po 54 g za miši, hrčke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, ali bi ta kamen lahko bil primeren za moje gerbile? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kamen je primeren za vse glodavce, vključno s gerbilami. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lealou
1 sporočila
lealou fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je to primerno za mojega ruskega hrčka...??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Izbrati morate sledečo: 29849 kamnine soli mineralov z nosilcem, 2 kosa po 54 g za miši, hrčke
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
justine
18 sporočila
justine fr
Ali je to dobro za mojega zajca
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za zajca priporočamo spodnjo velikost:https://www.zoomalia.com/animalerie/pierre-de-sel-pour-rongeurs-aux-herbes-p-9428.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Camille
12 sporočila
camille fr
Ali lahko to kupim za svoji dve morski prašički, ker tega še nikoli nista imeli in sta stari 3 leta
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi jim moral dejansko ustrezati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo