kameleon kaliptratus

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
alexandre
3 sporočila
alexandre fr

Dober večer/Dober dan

Pravkar sem kupil par kameleonov calyptratus. Imam nekaj vprašanj

Kakšna je temperatura vašega terarija podnevi in ponoči?

Ali pustite luč vklopljeno (UV žarnica ali druga) čez noč?

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni Vavou,

Tukaj so temperature:

Čez dan: Vroča točka okoli 35° ali 35-37° poleti. Hladna točka okoli 23° Ponoči: prostor naj bo približno 19-20°

Tukaj so navodila za osvetlitev:

Ti kameleoni so dnevne živali, zato potrebujejo 12-urni dan/noč cikel. Potrebujejo tudi vir UVB, obstaja več načinov, kako jim to zagotoviti.

Upam, da sem vam pomagala.

Lep dan

Elodie iz Zoomalia

alexandre
3 sporočila
alexandre fr

Dober večer, Élodie,

Hvala za tvoje odgovore.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo