Forum za akvaristiko

Kako zdraviti bolezen mojega ribe?

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
valerie
2 sporočila
valerie fr

[URL=http:/imageshack.com/f/pdHIOrlGj][IMG]http:/imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/913/HIOrlG.jpg[/IMG][/URL]

Pozdravljeni,

Ali mi lahko pomagate prepoznati bolezen moje ribe?

Ali lahko BAKTOPUR odpravi njen problem?

Hvala

Valérie

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer Santeria,

Če je to zlata ribica, koliko litrov potrebuje za življenje?

Aquariophilement.

valerie
2 sporočila
valerie fr

Pozdravljeni,

Najprej HVALA, ker si mi odgovoril!!

Gre za zlato ribico, ki živi že 3 leta v akvariju velikosti približno 50/60 litrov. V teh 3 letih nikoli nisem imel težav, zdaj pa ima na glavi krvaveče izbokline in od včeraj izvajam lokalno zdravljenje z vatirano palčko, namočeno v betadin, po nasvetu uporabnika interneta, ki meni, da je vzrok bakterijskega izvora. Priporoča mi Baktopur.. Kaj misliš?

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer Santeria,

si preveril teste vode in pravilno izvedel menjave vode?

Če je bakterijsko, je dezinfekcija dobra, "baktopur" pa ima zdi se širok spekter na bakterije, vendar ga še nikoli nisem uporabil; torej morda.

Dvoumni odgovor, ampak nimam izkušenj za oceno tega izdelka.

Drugače je učinkovit antibakterijski sredstvo groba sol iz Guérande (in samo ta sol) v količini ene čajne žličke na 100 l vode.

Lep pozdrav od akvarista.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo