Kako v domačem okolju sprejeti novega mačka.

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, nedavno je v našo hišo začel prihajati suhljati tigrasti maček (samec), ki je jedel brikete moje mačke Nouge (samice). Maček se mi zdi precej shujšan in dvomim, da ima lastnike (ko pride, se pohlepno vrže na skledo in se baše z briketi). Tako sva s hčerko zanj postavili skledo briketov v garaži, kjer lahko vstopi skozi majhno okno, ki je stalno odprto.

Ta maček se zdi, da išče naklonjenost. Je zelo ljubeč, za razliko od Nouge, ki je precej plašna in zadržana (to je verjetno posledica njene zapuščenosti ob rojstvu).

Radi bi ga vključili v družino, težava pa je v tem, da se oba mačka pretepata, ko se srečata.

Kako lahko preprečimo pretepe in poskrbimo, da Nouga ne bi zavrnila novega mačka?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo