Forum za akvaristiko

Kako se znebiti polžev v akvariju?

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
céline
3 sporočila
céline fr

živjo, v mojem akvariju imam veliko polžev, kako se jih znebiti hvala

IGOR
10 sporočila
igor fr

Pozdravljeni Céline

imamo akvarij s 600 litri, v katerem sta 2 BOTIA (dnu živeče ribe, ki jedo polže) in zdaj v našem akvariju ni več nobenih polžev. Veliko učinkoviteje kot vsi izdelki, ki smo jih poskusili prej.

Lep pozdrav

Igor Angelika

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena, Céline,

bodi previdna z botijo ​​macracanta, saj je to riba, ki lahko zraste precej velika, zato potrebuje velik akvarij.

Ker so to ribe, ki živijo v jatah, je najbolje, če jih imaš po tri (za Igorja in Angeliko).

Ljubiteljsko akvaristični pozdrav.

céline
3 sporočila
céline fr

hvala za vaše odgovore, ampak že imam botijo in nič ne pomaga, mislim da bom naredil ponev polžev

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Céline,

kakšna je prostornina akvarija in koliko botij (in katere vrste) imate?

Ljubiteljsko pozdravljeni,

sebastien
4 sporočila
sebastien fr

Pozdravljeni, jaz sem uvedel Botia macracantha (klovnovska lozna), ki se ukvarja z zaužitjem polžev, vendar sem tudi opazil, da preživi svoj čas s čiščenjem rastlin in uživanjem zelenih oblog na steklih! Zdaj že 3 mesece in akvarij je brezhiben! Srečno naključje s to ribo? Ne vem, vendar je izjemno učinkovita

Bruno
1 sporočila
bruno fr
Živjo, treba je dodati enega ali več Anentome Helena. To so polži z malo progastim vzorcem, ki so zelo učinkoviti.
jean-luc
20 sporočila
jean-luc fr

Jaz imam polža jedca polžev! Pravi plenilec!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo