kako preiti od žive hrane na zamrznjene podgane

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
frederic
4 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, imam pitona že 5 let in mu vedno dam žive glodalce. Ker je kača lepo zrasla in s tem tudi glodalci, bi zaradi praktičnih razlogov rad prešel na zamrznjene podgane. Ali obstajajo kakšni triki, da bi prehod potekal brez težav? Katera je najboljša tehnika za odmrzovanje podgan?

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni Honda,

Najboljši način za odmrzovanje podgane je, da pustite vrečko s podgano na zraku (v vrečki, seveda ).

Vendar pa je potem to veliko manj privlačno za vašo kačo.

thierry
2 sporočila
thierry fr
Nikakor ne pustite, da se glodalec odmrzuje na tak način! Izgubil bo hranila in celo tvega, da se v njem prične razmnoževanje črvov! Torej ga potopite v vročo vodo za približno 15 minut, temeljito preverite, da je popolnoma odmrznjen od znotraj, preden ga ponudite živali, in ga posušite, da spet pridobi vonj! Sicer imam enak problem kot ti, honda94, in moj dobavitelj mi je rekel, da je treba narediti prehod med tema dvema tako, da ponudimo sveže ubitega, zato bom v ponedeljek poskusil z izkušnjo! Edina težava je, da ne vem natančno, kako ubiti glodavca, dobavitelj mi je rekel, da držim glavo z kleščami in potegnem za rep, da mu zlomim hrbtenico, tako da bom poskusil s to metodo (zajčjega udarca lol).
Suzanne
2 sporočila
suzanne fr

Živijo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo