Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Juwel Dekoracija za ozadje Stone Clay

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stéphanie Mathilde
1 sporočila
stéphanie mathilde fr
Pozdravljeni,

kupila sem 3D ozadje Stone Clay pri vas in sem zelo zadovoljna.

Menite, da bi lahko uporabila odrezke od rezanja za ustvarjanje ujemajoče se terase / prekrivanje filtra (je hrbtna stran obdelana in primerna za potopitev)?

Imate morda v ponudbi še druge izdelke iz iste serije za to?

Hvala za vaš odgovor.
Jean-Luc
1 sporočila
jean-luc fr
Pozdravljeni,Imam akvarij s 450 litri. Ali lahko dodam dekorativno podlago "STONE CLAY", ko je akvarij že poln? Hvala lepa.Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na čisto, suho in razmaščeno steklo je potrebno nalepiti ozadje, nato pustite, da se suši približno 48 ur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jean Marc
2 sporočila
jean marc fr
Prosimo, da mi navedete referenco dekorativnega pokrova filtra Stone clay znamke JUWEL
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Trenutno v naših katalogih nimamo filtra za to dekoracijo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Jean Marc
2 sporočila
jean marc fr
Ali imate ujemajoč pokrov filtra?
sahli
1 sporočila
sahli fr
Kdaj bo na voljo model cliff light?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Trenutno vam ne moremo sporočiti datuma vrnitve.

Lep pozdrav,

Sandy iz podjetja Zoomalia
Bertrand
1 sporočila
bertrand fr
Ali je lepilo Juwel Conexo vključeno v paket? Lahko namestim ta dekor v že napolnjen akvarij, kjer so že ribe? Je ujemajoča se maska za filter vključena v paketu? Hvala za vaše odgovore. Bertrand Dorchies
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ozadje se prodaja samo (brez lepila ali pokrova za filter).
Namestitev je potrebno opraviti, ko je akvarij prazen.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo