Vprašanja, razprave o izdelkih JULIUS K9 Oprsnica K9-Power Črna

95% stranke

priporočam ta izdelek

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
roselyne
1 sporočila
roselyne fr
naš beagel ima obseg prsnega koša 66 cm in tehta 17 kg, katero velikost oprsnice moramo izbrati? Hvala vnaprej za vaš odgovor
celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, moj eno leto star Leonberg tehta 65 kg in še ni končal z rastjo, katero velikost naj naročim? Hvala
Romuald
2 sporočila
romuald fr
Pozdravljeni, imamo cané corso težkega 70 kg, naročili smo velikost XL, ki zelo dobro ustreza.
Marie-Laure
1 sporočila
marie-laure fr
Pozdravljeni, imam malteškega bišona, ki tehta 5 kg in ima obseg pasu 40-41 cm, kateri oprsnik naj izberem? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašega bišona bo najbolj primerna velikost BABY 2. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Julian
1 sporočila
julian fr
Pozdravljeni, želim kupiti ta oprsnik za mojo psičko border collie, ki je trenutno še mladiček. Potrebujem ga za čas, ko bo odrasla. Katero velikost naj izberem in katero velikost ječkov potrebujem, hvala vnaprej. Želim ta model, črnega z belim trakom spredaj, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Za optimalno prilagajanje so oprsnice potrebne natančne mere prsnega obsega vašega psa. Zato je težko predvideti in mu vnaprej kupiti oprsnico, ki bi mu ustrezala v odrasli dobi. Odvisno od velikosti oprsnice bo različna tudi velikost nalepk: velikost L je za oprsnice velikosti 1 do 4, velikost S pa za manjše velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Hugues
1 sporočila
hugues fr
Pozdravljeni, obseg prsnega koša mojega bretonskega španjela je 62 cm. Kateri oprsnik bi mu bolje ustrezal, glede na to, da je star 10 mesecev? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vzamete velikost 0/M–L, oprsnik ji bo ustrezal takoj in bo prilagodljiv do obsega prsnega koša 76 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tanguy
1 sporočila
tanguy fr
Pozdravljeni, pišem vam, da bi izvedel, katero velikost potrebujem za francoskega buldoga. Tehta 10 kg in je star 11 mesecev. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za izbiro ustrezne velikosti za vašega psa je treba izmeriti obseg prsnega koša vašega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, moj enoletni border collie ima 63 cm obsega prsnega koša. Katero referenco je bolje vzeti, 74113 ali 74115? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obe velikosti sta primerni za vašega psa. Priporočamo velikost 0, ki bo lažje prilagodljiva, če bo vaš pes pridobil na teži ali razvil več mišic. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexandre
2 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, obseg prsnega koša je 51 cm, katero velikost naj izberem, glede na to, da je moj francoski buldog star 1 leto
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, primerna velikost bo referenca 74119. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Charlène
3 sporočila
charlène fr
Pozdravljeni, Ali je ta oprsnica primerna za tek na razdalji okoli 10km? Se pes med tekom počuti udobno? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vleko bo bolj primeren oprsnik, saj bo manj omejeval ramena vašega psa. https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-touring-experience-p-29573.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/fusion-harnais-avec-doublure-neoprene-version-longue-p-13450.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/premium-harnais-avec-doublure-polaire-p-11310.htmlLep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Candelaria
1 sporočila
candelaria fr
Pozdravljeni, imam 15 mesecev starega angleškega buldoga, približno 27 kilogramov, ne vem, katero velikost izbrati, svetujejo mi velikost 2, ampak kaj to pomeni, je to M ali L? Hvala vnaprej, gospa Ferrauto
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za izbiro prave velikosti oprsnice morate izmeriti obseg prsnega koša vašega psa.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo