Vprašanja, razprave o izdelkih JULIUS K9 Oprsnica K9-Power Modra

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jean Luc
3 sporočila
jean luc fr
Dober dan, kakšna velikost bi bila primerna za precej vitkega tervuerena?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, treba je izmeriti vašega psa, da izberete ustrezno velikost. Izmeriti morate obseg prsnega koša, pri tem pa se lahko sklicujete na navodila za prenos. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, moj pes je šest mesecev star beagle in ima obseg trebuha 56 cm. Katero velikost mi priporočate zanj? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, najbolj ustrezna bo velikost Mini/M. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni, kakšna velikost oprsnice je primerna za francoskega buldoga samca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izbira oprsnice je odvisna od velikosti vašega francoskega buldoga: dolžina psa pri vihru in obseg trebuha. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Marypierre
1 sporočila
marypierre fr
Pozdravljeni, naročil sem oprsnico, ampak v času, ko čakam, da jo prejmem, si želim naročiti še ježkove trakove. Kakšne so dimenzije teh trakov? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na voljo sta dve velikosti trakov glede na velikost oprsnice:

- velikost S (11 × 3 cm) za Baby 2/XS–S, Mini-Mini/S, Mini/M in velikost 0
- velikost L (16 × 5 cm) za velikost 1–3

https://www.zoomalia.com/animalerie/stickers-velcro-julius-k9-taille-s-et-l-p-29555.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo