Vprašanja, razprave o izdelkih Pas za majhne živali JOGGING
39 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
fatima
Kakšna je velikost pritlikavega kunca ušesnika?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba je izmeriti obseg vratu in prsnega koša vašega zajca, da izberete ustrezno velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
zdravo, kakšno velikost vzamem za fureta, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi izbrali najbolj primeren izdelek za vašo žival, je treba najprej izmeriti obseg vratu in obseg pasu ter izbrati oprsnico ustrezne velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, ali bi velikost medium ustrezala morskemu prašičku, ki tehta približno 1 kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da boste lahko izbrali model, ki bo najbolje ustrezal vaši živali, ga boste najprej morali izmeriti (obseg vratu in obseg pasu) in se nato sklicevati na različne ponujene dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laura
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri oprsnik naj izberem za pritlikavega zajca, ki ga še nimam. Vnaprej hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da počakate, da dobite svojo žival, preden se odločite, ker je to odvisno od njenih meritev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélanie
Ali so vračila možna, če oprsnica ne ustreza?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrjujemo, da imate 14-dnevni rok za odstop od nakupa, v katerem lahko kontaktirate našo službo za stranke, če želite izdelek vrniti.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Potrjujemo, da imate 14-dnevni rok za odstop od nakupa, v katerem lahko kontaktirate našo službo za stranke, če želite izdelek vrniti.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
8 sporočila
julia
Pozdravljeni, kakšna je dolžina povodca? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno v opisu izdelka, je dolžina povodca 1,20 m. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
faona
Živjo, katero velikost bi moral izbrati za pritlikavega kunčjega bélijarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite svojo žival in primerjate mere z dimenzijami, navedenimi na opisu izdelka.
» Velikosti: A: obseg vratu - B: obseg pasu»
Jogging Small: A: 10 do 15 cm - B: 20 do 25,5 cm
» Jogging Medium: A: 15 do 20 cm - B: 25,5 do 30,5 cm
» Jogging Large: A: 20 do 25,5 - B: 30,5 do 35,5 cm
» Jogging Extra Large: A: 25,5 do 30,5 cm - B: 35,5 do 40,5 cm
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
» Velikosti: A: obseg vratu - B: obseg pasu»
Jogging Small: A: 10 do 15 cm - B: 20 do 25,5 cm
» Jogging Medium: A: 15 do 20 cm - B: 25,5 do 30,5 cm
» Jogging Large: A: 20 do 25,5 - B: 30,5 do 35,5 cm
» Jogging Extra Large: A: 25,5 do 30,5 cm - B: 35,5 do 40,5 cm
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
16 sporočila
emeline
Pozdravljeni, imam štiri mesece staro samico zajca, razmišljal sem o nakupu oprsnice, vendar me zanima, če vzamem oprsnico, ki ji ustreza po velikosti danes, ali ji bo prav tudi, ko bo odrasla, ali je bolje počakati, da odraste?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res bi bilo bolje počakati, da vaša zajklja doseže svojo odraslo velikost. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
océane
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je ta oprsnik primeren za korejskega veverička. Če ne, ali obstaja oprsnik za veverice? Ali transportna torba? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnik bi moral ustrezati vašemu dihurju, svetujemo, da izmerite obseg njegovega vratu in prsnega koša ter se sklicujete na navedene dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cassandra
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je ta oprsnik primeren za angora hrčka (precej velik je), če ne, kateri oprsnik mi priporočate? Vnaprej hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprsnica bi morala biti ustrezna, svetujemo, da izmerite svojo žival, da izberete pravo velikost. Dimenzije lahko najdete na strani izdelka.https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-pour-petit-animal-jogging-p-572.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cassandra
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če ta oprsn
1 sporočila
rachid
živjo, obožujem to spletno stran, ampak ali bi bilo primerno za gerbilo? Če da, kakšne velikosti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta oprsnica se zdi malce prevelika za vašo gerbilo, na žalost!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta oprsnica se zdi malce prevelika za vašo gerbilo, na žalost!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
aude
živjo, ali je primerna za zlatega hrčka? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost se zdi, da je ta oprsnik prevelik za vašo zlato hrčko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost se zdi, da je ta oprsnik prevelik za vašo zlato hrčko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
virginie
Pozdravljeni, imam igračo zajca in rad bi vedel, ali lahko vzamem ta oprsnik. Če je odgovor ne, mi lahko prosim svetujete, katero vrvico in oprsnik naj vzamem? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprsnik je lahko popolnoma primeren za vašega pritlikavega kunca. Priporočam velikost S. (Vseeno bi morali izmeriti, da ste prepričani). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
emma
In me zanima, kakšna je velikost za pritlikavega kunca z ušesi na dol?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za ugotovitev, kateri oprsnik je primeren za vašega zajca, mu morate najprej vzeti mere. Najprej izmerite njegov vratni obseg in nato obseg pasu (obseg pred zadnjimi nogami). Nato se s temi merami sklicujte na podatkovni list izdelka, da ugotovite, katera velikost je primerna za vašega zajca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za ugotovitev, kateri oprsnik je primeren za vašega zajca, mu morate najprej vzeti mere. Najprej izmerite njegov vratni obseg in nato obseg pasu (obseg pred zadnjimi nogami). Nato se s temi merami sklicujte na podatkovni list izdelka, da ugotovite, katera velikost je primerna za vašega zajca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
emma
Ali lahko ta oprsnik ustreza pritlikavemu kunčjemu kralju?
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, pred nekaj časom sem naročil oprsnico, kot je ta, za moje podgane. Težava je v tem, da jim je ne morem nadeti. Ko jim dam oprsnico čez glavo, jim uspe spraviti skozi tudi telo, preden uspem zapeti. Torej, želela bi vedeti, kako naj jo pravilno namestim? Drugače sem z naročilom zelo zadovoljna. Prispelo je hitro in v zelo dobrem stanju. :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost, razen če ga držite z močnejšo roko, da se ne more gibati, ni posebnih rešitev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ninon
Ali je ta oprsnik primeren za morskega prašička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, prilagodi se lahko za morske prašičke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, prilagodi se lahko za morske prašičke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lisa
Ne mislim, da bi velikost S ustrezala ruskemu hrčku? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ne, res je, ta oprsnik bo prevelik za ruskega hrčka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
solÈne
Kakšna je velikost činčile?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Pri izbiri velikosti se morate osredotočiti na obseg vratu in pasu vašega ljubljenčka.
Small: od 10 do 15 cm obsega vratu in od 20 cm do 25,5 cm obsega pasu
Medium: od 15 do 20 cm obsega vratu in od 25,5 cm do 30 cm obsega pasu
Large: od 20 do 25,5 cm obsega vratu in od 30,5 cm do 35,5 cm obsega pasu
Extra Large: od 25,5 cm do 30,5 cm obsega vratu in od 35,5 cm do 40,5 cm obsega pasu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pri izbiri velikosti se morate osredotočiti na obseg vratu in pasu vašega ljubljenčka.
Small: od 10 do 15 cm obsega vratu in od 20 cm do 25,5 cm obsega pasu
Medium: od 15 do 20 cm obsega vratu in od 25,5 cm do 30 cm obsega pasu
Large: od 20 do 25,5 cm obsega vratu in od 30,5 cm do 35,5 cm obsega pasu
Extra Large: od 25,5 cm do 30,5 cm obsega vratu in od 35,5 cm do 40,5 cm obsega pasu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Idealen mali oprtnik za podgano?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S bi bila res bolj primerna za podgano. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia